Perspresentatie Welkom bij de Kamaras in Hotel Arena, Amsterdam. Het het SBS 6-programma Welkom bij de Kamara's zie je 9 BN'ers die bij een inheemse stam in Afrika verblijven, wat ze niet weten is dat er acteurs aan de stam zijn toegevoegd én dat alle rituelen verzonnen zijn.

Op de foto:  Sylvia Geersen Beeld ?unoPress/Patrick van Emst
Perspresentatie Welkom bij de Kamaras in Hotel Arena, Amsterdam. Het het SBS 6-programma Welkom bij de Kamara's zie je 9 BN'ers die bij een inheemse stam in Afrika verblijven, wat ze niet weten is dat er acteurs aan de stam zijn toegevoegd én dat alle rituelen verzonnen zijn.Op de foto: Sylvia GeersenBeeld ?unoPress/Patrick van Emst

Verdrietig nieuws: de vader van Sylvia Geersen is overleden

Sylvia Geersen heeft vannacht afscheid moeten nemen van haar vader. Via haar Instagram Stories laat ze weten dat hij is overleden.

Milou Windhorst?unoPress/Patrick van Emst

“Ik hou zielsveel van je, papa. Heel bijzonder, mooi, rechtvaardig mens, ongelooflijk slim en creatief. Een ware kunstenaar, anders dan anderen en dat maakt jou uniek. Ik ben bij jou en blijf bij jou. Till the end”, schrijft het model bij een foto waarop ze de hand van haar vader vastheeft.

- Beeld Instagram
-Beeld Instagram

Als laatste deelt ze een foto van hem uit zijn jongere jaren. Wát een knappe man. Het is wel duidelijk waar Sylvia haar goede looks vandaan heeft.

- Beeld Instagram
-Beeld Instagram

De vader van Sylvia is 81 jaar geworden.

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden