AMSTERDAM, 12-09-2021, DeLaMar Theater

Galapremiere musical van MediaLane in  Diana & Zonen, in het DeLaMar Theater in Amsterdam. 
Brunopress/Patrick van Emst

Op de foto:  Pauline Wingelaar ( zwanger ) Beeld Brunopress/Patrick van Emst
AMSTERDAM, 12-09-2021, DeLaMar TheaterGalapremiere musical van MediaLane in Diana & Zonen, in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Brunopress/Patrick van EmstOp de foto: Pauline Wingelaar ( zwanger )Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Verdrietig nieuws voor Pauline Wingelaar: dochtertje overleden bij vroeggeboorte

Pauline Wingelaar (35), bekend van Echte Gooise moeders, deelt droevig nieuws op Instagram. Haar dochtertje is overleden. Belle, zoals het meisje heet, werd vorige week geboren met 22 weken.

Leila GraveBrunopress/Patrick van Emst

Pauline beviel op 30 september, veel te vroeg, van haar dochtertje Belle Bisschop van Tuinen.

Dochter Pauline Wingelaar te vroeg geboren en overleden

“De afgelopen twee weken hebben zich helaas ernstige complicaties rondom mijn zwangerschap voorgedaan”, schrijft Pauline op Instagram. “Met precies twintig weken braken mijn vlieze. ‘Madeliefje’ (zo noemde ik haar in mijn buik) en ik hebben samen zo hard gevochten tegen de natuur, want zolang ons meisje niet opgaf, deden wij het ook niet.”

Het is het moeilijkste bericht dat ze ooit heeft moeten delen en waar ze als een berg tegenop ziet, schrijft ze. Nu is het afscheid zo definitief.

“Jullie begrijpen dat we even wat tijd nodig hebben om dit verlies en verdriet met elkaar een plekje te geven.”

Ook schrijft ze: “Ik wil bovenal mijn eigen man Harmen bedanken. Die heeft zich van zijn allermooiste kant laten zien, hij bleef positief en vocht als een leeuw voor zijn zoons, vrouw én dochter.”

Pauline deelt een kaart die is gemaakt voor de geboorte en sterfte van Belle, met een tekening van een madelief en een hartverscheurend gedichtje.

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden