Verrassende wending: extra koppel toegevoegd aan ‘MAFS’ na snelle exit Martijn en Nicole Beeld RTL | Nander de Wijk
Verrassende wending: extra koppel toegevoegd aan ‘MAFS’ na snelle exit Martijn en NicoleBeeld RTL | Nander de Wijk

Verrassende wending: extra koppel toegevoegd aan ‘MAFS’ na snelle exit Martijn en Nicole

Martijn en Nicole trouwden als allereerste in het nieuwste seizoen van Married at first sight. Maar - sorry, spoileralert! - de twee zijn ook de eersten die dit seizoen van elkaar scheiden.

Tara StokdijkRTL | Nander de Wijk

Omdat deze exit zo snel is, besloten de makers van het programma om op de valreep een ander koppel toe te voegen.

Martijn en Nicole uit elkaar

Op de bruiloft leek het nog een match made in heaven: Martijn en Nicole. Ze vonden elkaar in hun liefde voor Ibiza en bleken een boel gemeenschappelijke vrienden te hebben, maar deze basis was voor een goed huwelijk niet genoeg.

Explosieve huwelijksreis

Al tijdens de eerste dagen van de huwelijksreis naar Italië ging het mis. Martijn vond het prima om het rijgedrag van zijn vrouw - die nota bene rijinstructrice is - voor de grap af te kraken, maar als er grappen over hem werden gemaakt, kon hij dat niet hebben. Nicole vertoonde op haar beurt ook nogal dramatisch gedrag. Denk aan gooien met wijn en aan de handrem trekken terwijl Martijn reed. De twee probeerden de boel te redden (lees: ze stonden iedere dag vrolijk op om diezelfde middag nog in ruzie uit te barsten), maar het moge duidelijk zijn: Martijn en Nicole gaan het niet redden samen.

Exitgesprek

Dat betekent dat ze niet gaan samenwonen en ook de rest van het experiment aan zich voorbij laten gaan. Sterker nog: aan het einde van de nieuwste aflevering is te zien dat Martijn en Nicole het welbekende exitgesprek al ingaan. De ringen gaan in het bakje en de wegen van de twee scheiden.

Nieuw koppel

Dat is wel heel snel één koppel minder, moeten de makers gedacht hebben. Daarom zijn ze tot een ongebruikelijke beslissing gekomen: ze laten een nieuw koppel invliegen.

Patricia en Stephan

Het gaat om Patricia en Stephan. Net als de andere kandidaten meldden zij zich voor het programma aan, maar ze kregen tot hun grote teleurstelling te horen dat ze niet waren geselecteerd. Nu krijgen ze alsnog het nieuws dat ze gematcht zijn en gaan trouwen! We zullen snel zien hoe Carlo ze verrast.

Carlo Boszhard gaat verhuizen naar een gigantische villa in Landsmeer. Entertainmentjournalist Matthijs Albers vertelt meer over de verhuizing, waaronder een opvallend detail betreffende Carlo’s verloofde Herald:

Bron: Shownieuws

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden