Vincent in B&B Vol Liefde Beeld Videoland
Vincent in B&B Vol LiefdeBeeld Videoland

B&B VOL TRANEN

Vincent geeft onverwachts één van zijn vrouwen de bons in ‘B&B vol liefde’

Een verrassende keuze in het Italiaanse Valduggia. Het wordt Vincent met drie vrouwen in zijn huis even teveel, dus besluit hij in gesprek met Art Rooijakkers dat hij één van de dames naar huis stuurt.

Renée MulckhuijseVideoland

Het wordt een keuze die voor sommige kijkers als een grote verrassing komt.

Vincent stuurt Marcella naar huis

Na de date met Sophie, waar de vonken er allesbehalve van afsprongen, zou je misschien denken dat Vincent haar op het vliegtuig naar Nederland zet. Toch kiest hij ervoor om iemand anders het slechte nieuws te brengen: Marcella moet vertrekken. Nou, ja!

Als donderslag bij heldere hemel

Kijk, de klik die Vincent met Monique heeft, die zie je niet veel terug in het programma. Je hebt heus geen bril nodig om te zien dat de band met Marcella iets minder sterk is, maar haar naar huis sturen? Tja, dat zag ze zélf ook niet helemaal aankomen.

“Het komt misschien wel als donderslag bij heldere hemel, maar we wisten dat dit moment eraan kwam”, zegt Vincent licht aangeslagen. “Met drie dames is het wat teveel. Ik kan het niet goed handelen.” Dan komt het hoge woord eruit: “Ondanks dat ik je een fantastische meid vind, heel spontaan, heel leuk - denk ik dat we niet de romantische klik hebben die ik eigenlijk zoek.”

Verbijstering

Marcella knikt wel ja, maar in haar hoofd lijkt ze nee! te schreeuwen. Met licht vochtige ogen laat ze het nieuws op zich indalen. “Dat komt even uit het niets, inderdaad”, zegt ze verbaast. Toch lijkt ze ergens te snappen waarom het niks tussen hen wordt. “Het is niet dat ik hem de afgelopen dagen wilde bespringen.”

Het zit Marcella dwars dat Vincent zich niet heel erg in haar heeft verdiept, ondanks hun dates samen. “Ik wil nu gewoon stoppen”, sluit ze huilend af.

B&B vol liefde wordt iedere maandag tot en met donderdag uitgezonden om 20.30 uur op RTL4.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden