Ruud tijdens zijn 'B&B vol liefde'-avontuur Beeld Screenshot RTL
Ruud tijdens zijn 'B&B vol liefde'-avontuurBeeld Screenshot RTL

Volop sjans voor Ruud na ‘B&B vol liefde’-avontuur

Ruud van den Bosch (55) hoopte in B&B vol liefde het hart van Astrid te veroveren, maar helaas was er geen romantische klik. Toch mag hij niet klagen, want aan aandacht geen gebrek.

Doortje ScheepersScreenshot RTL

Toen hij zich maanden geleden opgaf, had Ruud niet verwacht dat zijn deelname zoveel zou teweegbrengen.

Volop aandacht voor Ruud na ‘B&B vol liefde’

In een interview met het AD vertelt Ruud dat hij via Facebook honderden berichten per dag krijgt van vrouwen. “Ze zien mij wel zitten, schrijven ze. Ik probeer hen allemaal netjes te beantwoorden. Ik heb er een avondtaak aan. Die aandacht vind ik machtig mooi, dat zeg ik eerlijk.” Met sommigen heeft hij zelfs al contact via WhatsApp.

Negatieve reacties

Een heel verschil met het begin van het programma, toen Ruud ook wel negatieve opmerkingen kreeg. Hij komt nogal joviaal over, legt hij uit. “Arrogante zak, kwal, patjepeeër. Dat soort reacties. Dat doet mij zeker wat, maar ik ben helemaal mezelf. Ook op televisie.”

Over gevoelens praten

Naast al die reacties heeft Ruud ook veel van zijn deelname geleerd, geeft hij toe. Of kwam het gewoon door het boek Aandacht in je relaties dat hij héél aandachtig las? “Ik praatte nooit meer over mijn gevoel. Zette mijn clownsneus op en lachte alles weg.” In Oostenrijk leerde hij zich meer te uiten. “Dat komt omdat je daar niemand kent. Nu zeg ik sneller wat ik voel. En ik heb er nog twee vrienden aan overgehouden ook. Prachtig toch?” Hij spreekt Astrid en Harmjan nog wekelijks en alle oud-kandidaten zochten elkaar onlangs op om bij te kletsen. Zó zag de B&B vol liefde-reünie eruit.

Ruud is ook op TikTok populair, vooral vanwege zijn grappige imitaties van de andere deelnemers aan B&B vol liefde. Kijk maar:

‘B&B vol liefde’-blog

Ben je nog benieuwd wat Libelle’s Chanan van de slotaflevering vond? In haar blog blikt ze terug op de gebeurtenissen in de b&b’s.

Bron: AD

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden