Voormalig ‘GTST’-actrice Melissa Drost knipt lange haren af: ‘Wedergeboorte’ Beeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie
Voormalig ‘GTST’-actrice Melissa Drost knipt lange haren af: ‘Wedergeboorte’Beeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Shownieuws

Voormalig ‘GTST’-actrice Melissa Drost knipt lange haren af: ‘Wedergeboorte’

Melissa Drost herkende je aan haar lange blonde lokken, maar niet voor lang meer. De voormalig GTST-actrice zette de schaar in het haar!

Tara StokdijkBrunoPress/ArjoFrank Fotografie

‘Ik vond het wel weer eens tijd voor een wedergeboorte’, laat Melissa weten bij een voor- en nafoto op Instagram.

Melissa Drost gaat voor nieuwe coupe

Haar kapper was het daar roerend mee eens. Want Melissa heeft haar haren natuurlijk niet zelf geknipt. ‘Ik was bang dat-ie me voor gek zou verklaren toen ik vanochtend met dit plan binnenkwam, maar hij ging direct stralen. Dit is het geworden! Zó blij met zijn interpretatie van mijn idee!’

Brazilian Balayage

Melissa legt uit dat ze is gegaan voor een ‘Brazilian Balayage’. Ze legt uit: ‘Een manier van verven die ervoor zorgt dat je amper uitgroei ziet en je vaak een maand of 8 niet terug hoeft te komen.’

Reacties

De enthousiaste reacties stromen binnen. Onder andere Romy Boomsma, Özcan Akyol, Jim Bakkum, Babette van Veen en Barbara Sloesen laten weten dat ze het nieuwe kapsel zeer geslaagd vinden.

Imago

Deze ‘wedergeboorte’ past bij de imagoverandering die Melissa graag voor zichzelf wil. Aan Özcan Akyol vertelde ze vorig jaar nog dat ze haar soms ‘truttige’ imago zat is. Ook is er soms verwarring over haar achtergrond. Zo denkt men vaak dat ze een blond meisje uit het Gooi is, terwijl ze opgroeide in een bijstandsgezin.

Actrices Toprak Yalçiner en Melissa Drost zien eruit om door een ringetje te halen. Dit zijn hun tips:

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden