null Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Beeld EM-Press/Patrick van Emst

Vrouw van Simon Keizer deelt eerlijke post over tweede zwangerschap: “Onze kinderwens moest on hold”

Zanger Simon Keizer (37) en zijn vrouw Annemarie (37) zijn gezegend met dochter Kiki, die eind juli alweer 4 wordt. Het Volendamse stel wist dat ze ooit een broertje of zusje voor Kiki zouden willen, maar de weg naar een tweede kindje bleek een weg vol hobbels. Op Instagram deelt Annemarie zaterdagavond een eerlijke post over deze tweede zwangerschap.

wonder op komst

Kim van WeeringEM-Press/Patrick van Emst

“Onze wens om voor de eerste keer ouders te worden werd snel vervuld. Dit wondertje liet iets langer op zich wachten”, begint Annemarie haar verhaal.

Wereldreis

Het stel wist dat ze ooit graag een broertje of zusje voor Kiki zouden willen. “Maar dat gevoel kwam pas echt nadat Kiki twee jaar was”, vertelt Annemarie op Instagram. Het gezin vertrok op 1 februari 2020 op wereldreis voor drie maanden, en die trip leek ze heel geschikt om te zien of de wens voor een tweede kleintje in vervulling zou gaan.

Maar aan die reis kwam na zeven weken abrupt een einde toen het coronavirus al sneller om zich heen greep. En eenmaal thuis kwam de volgende klap: er werden adenomen (goedaardige gezwellen) gevonden op Annemarie's lever. “Hoogstwaarschijnlijk zou er weer een deel van mijn lever operatief moeten worden verwijderd. Wat een klap. Dat betekende ook dat onze kinderwens on hold moest”, gaat ze verder.

Angst en onzekerheid

Toen de adenomen even later gelukkig goed en onschuldig bleken, kon het stel hun wens voor een tweede kindje voortzetten. “Maar toen gingen maanden voorbij.” De angst en onzekerheid begonnen op te spelen bij Annemarie. “De wens voor een tweede kindje was niet kleiner dan voor een eerste. Door dit alles zat ik verre van lekker in m’n vel.”

De Volendamse besloot wat meer op haar voeding en slaap te letten, wat mentaal in elk geval al een verschil maakte. “En toen was daar die dag van een positieve test!”, vervolgt Annemarie blij. “Wat later zagen we op de echo een mini mensje met een kloppend hartje. Het mooiste geluid ooit”, sluit ze met een klavertje vier af.

Bron: XXX

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden