Rowan en Astleigh - MAFS Beeld  Nander de Wijk / NT Visuals
Rowan en Astleigh - MAFSBeeld Nander de Wijk / NT Visuals

Wát een lieve beelden: ‘MAFS’-Astleigh vraagt Rowan ten huwelijk

Astleigh en Rowan gaven elkaar het jawoord in Married at first sight, maar tot een aanzoek was het nog niet gekomen. Tot nu!

Tara Stokdijk Nander de Wijk / NT Visuals

Astleigh heeft Rowan namelijk ten huwelijk gevraagd!

Succeskoppel Astleigh en Rowan

Married at first sight kent na 7 seizoenen helaas niet veel succeskoppels. Sterker nog: uit de eerste 6 seizoenen zijn nog maar twee koppels samen: Chantal en Nicolai en Patty en Bram. Gelukkig bracht seizoen 7 twee nieuwe, gelukkige koppels: Sonny en Dylan en Astleigh en Rowan.

Verliefd en samenwonend

Met dat laatste stel gaat het bijzonder goed. Ze werden al snel verliefd en gingen samenwonen. Rowan trok bij Astleigh in, in Zoetermeer. De twee zijn dolgelukkig, maar voor Astleigh ontbrak er nog altijd één ding: hij vroeg zijn vrouw nooit officieel ten huwelijk.

Daar is het aanzoek!

Tot nu! Op Instagram plaatsen de twee een ontroerende video. Daarin zien we hoe Astleigh Rowan ten huwelijk vraagt op Ibiza, waar de twee momenteel op vakantie zijn. Ook zien we dat hij haar een bijzonder gedicht geeft.

Felicitaties

Bij de video schrijft Astleigh: ‘De cirkel is rond. Wat is een huwelijk zonder aanzoek!? Wij doorlopen de liefde op onze eigen bijzondere manier.’ De felicitaties stromen binnen, waaronder van MAFS-kandidaat Sonny en van MAFS-babs Mariëlle Jongmans. Sonny schrijft: ‘Wat een prachtig sprookje jullie samen, trots op jullie!’ en Mariëlle laat weten: ‘En dat doen jullie zo mooi.’

Vind je het heerlijk om video’s van spectaculaire aanzoeken te bekijken? Check dit dan maar eens:

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden