Wat flikken ze nu? Híerom is ‘Flikken Maastricht’ vanavond niet om 20:30 uur te zien Beeld Dinand van der Wal
Wat flikken ze nu? Híerom is ‘Flikken Maastricht’ vanavond niet om 20:30 uur te zienBeeld Dinand van der Wal

Wat flikken ze nu? Híerom is ‘Flikken Maastricht’ vanavond niet om 20:30 uur te zien

Fan van Flikken Maastricht? Dan moet je vanavond niet schrikken als je om 20:30 uur overschakelt naar NPO1.

Tara StokdijkDinand van der Wal

Je favoriete politieserie is dit keer namelijk niet op het vaste tijdstip te zien.

‘Flikken Maastricht’ niet om 20:30 uur te zien

Gelukkig betekent dat niet dat Flikken Maastricht vanavond helemaal niet op televisie komt. De serie met Angela Schijf en Victor Reinier in de hoofdrollen is vanavond wel te zien bij AVROTROS op NPO1, maar dan om 21:47 uur.

Eerst schaatsen kijken

Dat zit zo: de derde aflevering van het nieuwe seizoen moet wijken voor het WK Afstanden, dat sinds donderdag wordt gereden in Thialf in Heerenveen. Vanavond wordt de televisie-registratie van de ploegenachtervolging en de 500 meter voor zowel mannen als vrouwen uitgezonden op NPO1.

Derde aflevering is het wachten waard

Je moet dus een ruim uur langer wachten op Flikken Maastricht, maar de derde aflevering zal het waard zijn! Hierin zien we dat Wolfs en Eva naar Zuid-Limburg vertrekken voor een bloederige bedoening. Een schuttersfeest is daar veranderd in een bloedbad. Aan het politieteam de taak om uit te zoeken wat er is gebeurd. Marion en Romeo krijgen op hun beurt te maken met een groep kinderen die jeugdzorg mijdt.

Viktor Reinier heeft last van dyslexie. Vroeger was deze stoornis nog niet zo bekend en dachten ze dat het om concentratieproblemen ging. Hij werd doorgestuurd naar de psycholoog en kreeg medicijnen:

Bron: Televizier

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden