Rotterdam - Finale Eurovisie songfestival in Ahoy. Op foto: Nikkie de Jager

Fotograaf: Brunopress/POOL/Sander Koning

Rotterdam - Final Eurovison Song Contest in Ahoy. On photo: Nikkie de Jager Beeld Brunopress/Pool/ Sander Koning
Rotterdam - Finale Eurovisie songfestival in Ahoy. Op foto: Nikkie de JagerFotograaf: Brunopress/POOL/Sander KoningRotterdam - Final Eurovison Song Contest in Ahoy. On photo: Nikkie de JagerBeeld Brunopress/Pool/ Sander Koning

Wat ontzettend lief: Nikkie de Jager verrast fan met 10.000 dollar voor heel bijzonder doel

Nikkie de Jager is niet alleen een van de allergrootste make-upgoeroes (zo niet de grootste) ter wereld, ze heeft ook nog eens een ontzettend goed hart. Zo verraste ze vrijdag één van haar miljoenen fans met een bedrag van maar liefst 10.000 dollar, uit eigen portemonnee.

Kim Van WeeringBrunopress/Pool/ Sander Koning

Met dat geld kan de gelukkige winnaar een geslachtsaanpassende operatie betalen.

In juni liet Nikkie in een YouTube-video weten dat ze 10.000 dollar zou weggeven aan één van haar volgers, in het teken van Pride Month. Nikkie gaf aan dat ze hoopte dat het geld iemands leven zou veranderen. En dan in het bijzonder iemand van de rainbow family (de LGBTQ+ community). “Als je het geld kunt gebruiken voor een operatie of hulp nodig hebt bij het betalen van je huur, dan is dit mijn manier om te helpen”, gaf Nikkie destijds aan.

Vrijdag voegt ze de daad bij het woord. In haar Instagram stories deelt ze een foto van de winnares: Trisha. “Gefeliciteerd knapperd”, valt bovenin het bericht te lezen. “Met dit geld kan ze nu haar operaties in Hongarije betalen”, schrijft Nikkie bij een mooie foto van Trisha.

Bron: Instagram Nikkie Tutorials, Shownieuws

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden