Edwin Spee heeft vriendin Mandy ten huwelijk gevraagd: ‘She said yes’ Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Edwin Spee heeft vriendin Mandy ten huwelijk gevraagd: ‘She said yes’Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Weduwnaar van Bibian Mentel en vriendin Mandy gaan trouwen: ‘She said yes’

Edwin Spee, de weduwnaar van de in 2021 overleden Bibian Mentel, is al een tijd weer gelukkig in de liefde. Nu heeft hij zijn vriendin Mandy zelfs ten huwelijk gevraagd.

Tara StokdijkBrunopress/Patrick van Emst

Op Instagram deelt hij een video van het aanzoek.

Edwin Spee vraagt vriendin ten huwelijk

In de video op Instagram is te zien hoe de twee genieten van een muzikaal optreden in het bijzijn van hun dierbaren. Daarna gaat Edwin voor Mandy op één knie. De romantische avond eindigt met vuurwerk én een hoop gedans. Aan het einde van de video zien we de prachtige ring die Mandy heeft gekregen. ‘She said yes’, schrijft Edwin bij de video.

Relatie met Mandy

Een paar maanden na het overlijden van Bibian Mentel in 2021, kreeg Edwin een relatie met Mandy. Hij vertelde destijds in een column voor Margriet over zijn prille liefdesgeluk. Hij liet weten overtuigd te zijn dat Bibian Mandy op zijn pad heeft gestuurd.

Reacties

Naar eigen zeggen kreeg hij op dit nieuws zowel positieve als negatieve reacties. Sommigen vonden het te snel: ‘Naast de duizenden felicitaties zijn er natuurlijk ook een aantal mensen die vinden dat het te vroeg is dat de man van Bibian Mentel nu alweer verliefd is. Voor deze mensen misschien te vroeg, maar voor Bibian waarschijnlijk zelfs veel te laat’, liet Edwin destijds weten.

Edwin hoeft niet te rekenen op negatieve reacties op de aanzoek-video. Daar stromen de felicitaties en mooie reacties binnen.

Op 29 maart 2021 verloor Edwin zijn geliefde Bibian:

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden