Wendy van Dijk herdenkt vader: ‘Elke dag kan je laatste zijn’ Beeld Libelle TV
Wendy van Dijk herdenkt vader: ‘Elke dag kan je laatste zijn’Beeld Libelle TV

Wendy van Dijk herdenkt haar vader: ‘Elke dag kan je laatste zijn’

Wendy van Dijk staat vandaag stil bij haar vader, die zeventien jaar geleden overleed. De presentatrice doet dat door op Instagram terug te blikken op de speciale dag die ze in 2005 voor haar ouders organiseerde.

Fabienne KamphuisLibelle TV

De speciale dag was ter gelegenheid van het 40-jarige huwelijksjubileum van Wendy’s ouders en leverde liefdevolle momenten op om op terug te blikken.

Huwelijksdag opnieuw beleven

‘Mijn lieve papa Jaap’, schrijft Wendy bij foto’s van deze dag. Daarop zijn de presentatrice en haar ouders te zien. ‘Een paar maanden voordat we wisten dat je ziek was, hadden we de verrassing van je leven georganiseerd. Je zou samen met mama je huwelijksdag opnieuw beleven, maar dan goed! Mét een koets en paarden (!), een langgekoesterde wens van jou. Op 10 februari 2005 waren jullie namelijk maar liefst veertig jaar getrouwd. Op de geboortedag van je kleinzoon Sem die twee jaar werd. Een mooi lokplan: ‘Kom je taart eten lieverd?’’

Marco Borsato

Het werd ‘een onvergetelijke dag en avond’, vervolgt de presentatrice. ‘Met als absoluut hoogtepunt een optreden van je lieve maatje Marco.’ Daarmee doelt Wendy op Marco Borsato, die ook op de foto’s te zien is.

‘Hij zong speciaal voor jullie het prachtige Engel van mijn hart. Achteraf zijn we zo dankbaar dat we jullie jubileum zo groots hebben gevierd. ‘Elke dag kan je laatste zijn.’ Helaas weten we daar inmiddels alles van.’

Loslaten

Zeventien jaar geleden moesten ze haar vader ‘in liefde loslaten’, schrijft de presentatrice. ‘Maar liefde is sterker dan de dood, lieve papa, en elke dag ben je onderdeel van ons leven. Voor altijd in ons hart.’

De bijna 79-jarige moeder van Wendy van Dijk, Tiny, merkt dat ze een jaartje ouder wordt. Ze wordt geconfronteerd met een vervelende aandoening, waarover zij zich zorgen maakt.

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden