Wil jij bij het Eurovisie Songfestival zijn? Op déze datum start de kaartverkoop Beeld Brunopress/Pool/ Sander Koning
Wil jij bij het Eurovisie Songfestival zijn? Op déze datum start de kaartverkoopBeeld Brunopress/Pool/ Sander Koning

Wil jij bij het Eurovisie Songfestival zijn? Op déze datum start de kaartverkoop

Het is bijna zover: het Eurovisie Songfestival in Turijn. En jij kan erbij zijn! De tickets gaan bijna in de verkoop.

Tara StokdijkBrunopress/Pool/ Sander Koning

Er zullen 9 shows zijn waarvoor je kaarten kunt kopen. Dit zijn de verschillende repetities, de halve finales en natuurlijk de grote finale.

Kaartverkoop Eurovisie Songfestival start op déze datum

De kaartverkoop start op 7 april, dus dat duurt niet lang meer! Hoe het zit met de coronamaatregelen? Dat is nog niet helemaal duidelijk. Omdat de situatie snel verandert, kan de organisatie nog geen uitspraken doen over hoe het in mei zal zijn.

Coronamaatregelen in Italië

Vorige maand liet de Italiaanse omroep Rai nog weten dat onder de huidige maatregelen in Italië zo’n 65% van de zaal kan worden gevuld. Nu geldt dat alle bezoekers een mondkapje moeten dragen, maar of dat in mei nog steeds zo is, zal blijken.

De Nederlandse inzending: S10

Nadat de rockband Måneskin de vorige editie van het Songfestival in Rotterdam won, vindt het evenement dit jaar plaats in Turijn, Italië. Op dinsdag 10 en donderdag 12 mei vinden de halve finales plaats. Op zaterdag 14 mei is de grote finale. Zangeres S10, die Stien den Hollander heet, zal ons land gaan vertegenwoordigen met het liedje De diepte. Zij treedt als achtste op in de eerste halve finale.

Getty Kaspers schittert dit jaar tijdens finale Songfestival

Bron: RTL Boulevard

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden