Willen we zien: déze schrijfster schuift binnenkort aan in 'Zomergasten’ Beeld BrunoPress/Patrick van Emst
Willen we zien: déze schrijfster schuift binnenkort aan in 'Zomergasten’Beeld BrunoPress/Patrick van Emst

Willen we zien: déze schrijfster schuift binnenkort aan in ‘Zomergasten’

Binnenkort gaat het nieuwe seizoen van Zomergasten van start. Eerder werd aangekondigd dat de eerste gast van het seizoen architect en Rijksbouwmeester Floris Alkemade is. Nu is ook de tweede gast bekend gemaakt.

Televisie

Tara StokdijkBrunoPress/Patrick van Emst

De allereerste aflevering van het seizoen, waarin Floris Alkemade wordt geïnterviewd door Janine Abbring, wordt uitgezonden op zondag 18 juli. De tweede aflevering wordt uitgezonden op zondag 25 juli en daarin is niemand minder dan schrijfster Roxane van Iperen te gast.

Roxane van Iperen in Zomergasten

In de uitzending zal Roxane uitvoerig vertellen over haar leven. De schrijfster is getrouwd met haar jeugdliefde Joris Lenglet met wie ze drie kinderen heeft: een dochter en twee zoons. Ze wonen in Naarden in ’t Hooge Nest, en zo heet ook haar zeer succesvolle boek.

't Hooge Nest

Met haar boek ‘t Hooge Nest brak Roxane door bij het grote publiek. Er zijn maar liefst 250.000 exemplaren van verkocht en ze won er belangrijke prijzen mee. Dit jaar maakte Roxane diepe indruk met haar toespraak tijdens dodenherdenking. Meer over Roxane weten? Lees dan het interview dat onlangs in Libelle is verschenen.

Boekentip: dit waargebeurde oorlogsverhaal maakt een diepe indruk

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden