Wordt Mona Keijzer de nieuwe presentatrice van ‘HLF8’? Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Wordt Mona Keijzer de nieuwe presentatrice van ‘HLF8’?Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Wordt Mona Keijzer de nieuwe presentatrice van ‘HLF8’?

Mona Keijzer als presentatrice van de talkshow HLF8? Het zou zomaar binnenkort werkelijkheid kunnen zijn.

Tara StokdijkBrunopress/Patrick van Emst

Volgens bronnen rond het SBS6-programma zou de voormalig staatssecretaris een screentest hebben gedaan.

Mona Keijzer naar ‘HLF8’?

Eind oktober werd bekend gemaakt dat Johnny de Mol niet meer terugkomt als presentator van de talkshow. Zijn vertrek leek tijdelijk te zijn, maar is nu definitief. Hélène Hendriks en Leonie ter Braak presenteren de talkshow afwisselend sinds Johnny zijn werk eind april neerlegde, maar nu wordt er toch gezocht naar een nieuw gezicht, mede omdat Leonie volgend jaar naar RTL vertrekt.

Sam Hagens

Mona Keijzer liet weten “geen mededelingen te doen” over deze speculaties. Eerder kwam Sam Hagens in beeld als mogelijke presentator van het programma. Talpa bevestigde “verkennende gesprekken” met hem te hebben gehad.

Carrière

Mona Keijzer heeft al talloze keren aan de HLF8-tafel gezeten als gast. Ze was tussen oktober 2017 en september 2021 staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat in het kabinet-Rutte III. Ze brak met de CDA-Kamerfractie na haar ontslag als staatssecretaris. De fractie sprak van een “vertrouwensbreuk” nadat Mona haar kritiek op het coronabeleid had geuit.

Mona Keijzer laat op de werkvloer niet met zich sollen en thuis al evenmin! Entertainmentjournalist Matthijs Albers vertelt hoe Mona ervoor zorgt dat haar kinderen weten dat ze iets moeten opruimen:

Bron: AD

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden