AMSTERDAM, 11-10-2021,  Pathe Tushinski~~Premiere Liefde Zonder Grenzen in Pathe Tushinski, Amsterdam  FOTO: Brunopress/Patrick van Emst~~Op de foto:  Yolanthe Cabau van Kasbergen Beeld Brunopress/Patrick van Emst
AMSTERDAM, 11-10-2021, Pathe Tushinski~~Premiere Liefde Zonder Grenzen in Pathe Tushinski, Amsterdam FOTO: Brunopress/Patrick van Emst~~Op de foto: Yolanthe Cabau van KasbergenBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Yolanthe deelt zomerse bikinifoto van haar en haar zussen: “Dierbaarste dat ik heb”

Dat Yolanthe Cabau een echt familiemens is, is duidelijk. Ze komt uit een groot gezin en droomt er zelf ook nog steeds van om haar eigen familie uit te breiden. Zaterdag deelt ze een lief kiekje op Instagram met een aantal van haar zussen.

Leila GraveBrunopress/Patrick van Emst

“Een van de grootste geschenken in mijn leven zijn mijn broers en zussen!” schrijft Yolanthe bij de foto. “Ik heb acht zussen en vier broers. We zijn alle dertien geboren op Ibiza.”

Twaalf broers en zussen

Momenteel is Yolanthe ook op Ibiza. De foto die ze deelt is dan ook een lekker zomers kiekje van haar en haar zussen in bikini bij de zee.

Op de foto staan Rebecca, Xelly en Marina. Niet op de foto: Nathalie, Deborah, Kalin, Christian, Xavi, Ada, Lluna, Xavier en Cochise mee.

Gezinsuitbreiding voor Yolanthe

Yolanthe Cabau (37) heeft samen met haar ex Wesley Sneijder zoontje Xess Xava (6). Maar ze heeft altijd al gedroomd van een groot gezin en wil het liefst nog meer kinderen.

Onlangs vertelde ze aan Beau Monde dat ze graag een kindje wil adopteren. “Het is niet echt makkelijk om een kindje te adopteren, en zeker niet als single mom, dus het ligt eraan hoe mijn leven eruit zal zien de komende tijd. Ooit leek het bijna te gaan gebeuren, maar toen liep alles in één keer anders”, zei ze toen, waarschijnlijk doelend op haar scheiding. “Ik heb gelukkig nog de tijd... De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer.”

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden