AMSTERDAM, 03-07-2022, Pathe Arena

Premiere van De Allergrootste Slijmfilm in Pathe Arena.

Op de Foto:  Yolanthe Cabau met zoontje Xess Xava en Jessey Sneijder (zoon van Wesley Sneijder) Beeld Brunopress
AMSTERDAM, 03-07-2022, Pathe ArenaPremiere van De Allergrootste Slijmfilm in Pathe Arena.Op de Foto: Yolanthe Cabau met zoontje Xess Xava en Jessey Sneijder (zoon van Wesley Sneijder)Beeld Brunopress

Yolanthe geeft duidelijkheid over haar relatiestatus met Wesley: “Ik hou oprecht van hem”

Terwijl Wesley Sneijder openlijk vertelt dat hij het ‘enorm leuk’ heeft met zijn ex-vrouw Yolanthe en dat hij het graag wil goedmaken, is zij terughoudender. In gesprek met Beau Monde verschaft de actrice meer duidelijkheid over haar relatiestatus.

Renée MulckhuijseBrunopress

Yolanthe noemt zichzelf officieel single en is vooral gelukkig met zichzelf. “Zodra ik een serieuze relatie begin, zal ik dat als eerste delen met de wereld.”

Yolanthe over relatie met Wesley

Yolanthe vertelt dat ze ondanks de breuk altijd van Wesley zal houden. “Hij is een heel belangrijk deel van mijn leven, een soulmate met wie ik veel heb gedeeld en met wie ik een nieuw leven heb gecreëerd. Elke ochtend als ik Xess naar school breng, laat ik hem even met zijn vader facetimen, want ik vind het belangrijk dat zij een goede band houden.”

Het is voor haar een prioriteit dat Xess niet de dupe wordt van de scheiding en dat hij zich gelukkig voelt. Dat is hen ook gelukt, vertelt Yolanthe. “Als ik naar Xess kijk, zie ik een vrolijk kind. Hij houdt van z’n vader, ze hebben een mooie band en ­samen maken we er het beste van.”

Samen oud worden

Yolanthe wilde niets liever dan samen met Wesley oud worden toen ze hem eeuwige trouw beloofde. Dat het anders liep, moet ze van zichzelf accepteren. “Als je continu vecht tegen de realiteit, ga je nooit gelukkig worden. Soms ­zeggen mensen: ‘Oh, hij heeft een nieuwe vriendin, wat vind je daarvan?’ En dan denk ik: het is zíjn ­leven. Als ik zie dat Wesley gelukkig is, ben ik dat ook – ik hou oprecht van hem.”

Ze vervolgt: “Het leven is zo kort, we willen allemaal gelukkig zijn en dat begint bij jezelf. Als je een ander het geluk niet gunt, hoe kun je dan zelf ooit ­gelukkig zijn?”

Bron: Beau Monde

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden