Zijn dít de kandidaten van ‘Expeditie Robinson’ 2021? Beeld RTL
Zijn dít de kandidaten van ‘Expeditie Robinson’ 2021?Beeld RTL

Zijn dít de kandidaten van ‘Expeditie Robinson’ 2021?

Op zondag 29 augustus gaat er een nieuw seizoen van Expeditie Robinson van start. Wie de kandidaten zijn die dit jaar meedoen, is nog niet bekendgemaakt. Maar de geruchtenmolen draait al flink en fans weten het zeker: déze BN’ers zijn erbij.

Tara StokdijkRTL

Het komende seizoen lijkt sowieso een bijzondere te worden. Het is namelijk voor het eerst dat Expeditie Robinson in Europa werd opgenomen. Normaal gesproken reizen ze voor de opnames naar veel verdere oorden af, zoals Maleisië, Indonesië, de Filipijnen en Panama, maar dat kan dit jaar wegens corona niet. Vorig jaar ging Expeditie Robinson door corona helemaal niet door.

Wietze de Jager

Goed, terug naar de kandidaten: want wie o wie gaan dit jaar de bikkelharde strijd met elkaar aan? Over een aantal BN’ers gaat het gerucht dat ze deelnemen, en één daarvan is radio-dj Wietze de Jager. Veronica Inside-sidekick Bas Nijhuis onthulde in zijn radioprogramma dat Wietze een tijdlang offline was van social media, rond de periode van de opnames. Sidekick Niels van Baarlen liet weten dat hij Wietze er rond eind juni ‘uitgemergeld’ vond uitzien.

Jan van Halst en Robbert Rodenburg

Toch is het onwaarschijnlijk dat Wietze dit jaar mee doet. Hij nam namelijk in 2015 al deel aan het programma en het is niet heel gebruikelijk dat een kandidaat kort daarop nog een keer wordt gevraagd. Veronica Inside-sidekick Bas Nijhuis noemde ook nog twee andere namen: volgens hem doet voetballer Jan van Halst dit jaar mee aan Expeditie Robinson, net als acteur en YouTuber Robbert Rodenburg.

Dennis Schouten

Ook de naam Dennis Schouten is al vaak voorbij gekomen als mogelijke kandidaat. Shownieuws noemde zijn naam zelfs al in april. Het lijkt erop dat Dennis vorig jaar al mee zou doen. Toen bekend werd dat die editie niet doorging, zou hem aangeboden zijn om dit jaar deel te nemen.

Inactief op social media

Fans van Expeditie Robinson proberen altijd te achterhalen welke BN’ers aan het programma meedoen, door nauwlettend in de gaten te houden hoe actief ze op social media zijn in de periode van de opnames. Middels deze theorie zijn er nog een aantal namen van BN’ers de geruchtenmolen in gerold. Zo wordt Coosje Smid, dochter van zanger Ernst Daniël Smid, genoemd en ook zanger Danilo Kuiters, Youtuber Défano Holwijn en presentatrice Dyantha Brooks zouden in die periode inactief zijn geweest op social media.

Nicolette Kluijver over de levenslessen die ze leerde van haar moeder

Bron: Metronieuws.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden