Carlo Boszhard Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Carlo BoszhardBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Zo ziet de partner van Carlo Boszhard er nu uit

Carlo Boszhard kennen we natuurlijk van Married at first sight, The masked singer en vele andere programma's. Wist je dat Carlo al jaren samen is met zijn grote liefde Herald Adolfs én dat hij ook met hem samenwerkt?

Tara StokdijkBrunopress/Patrick van Emst

Carlo en Herald zijn al 13 jaar samen. Herald is 7 jaar jonger dan Carlo.

Carlo en Herald

De twee zijn onafscheidelijk, want niet alleen in hun vrije tijd zijn ze veel samen, maar ook op het werk! Zo is Herald het brein achter de TV kantine. Maar waar Carlo voor de camera staat, is Herald meer achter de schermen te vinden en werkt hij als producer en eindredacteur.

Zo blij met elkaar

Over Herald zei Carlo in het programma The story of my life: “We zijn zo blij dat we elkaar hebben gevonden in deze moeilijke scene, iemand die écht van je ziel houdt.” Voordat hij Herald ontmoette, vond hij het namelijk maar moeilijk om in de liefde te geloven.

Kinderwens

Herald heeft altijd een kinderwens gehad. Carlo stond niet gelijk te springen, maar toch maakten de twee op een bepaald punt adoptieplannen. Deze plannen hebben zij uiteindelijk niet doorgezet: “Vanuit de wens om een gezin te starten, hebben we ons een aantal jaren georiënteerd op de mogelijkheden die er momenteel bestaan voor twee mannen. Er is namelijk een aantal wegen dat je kan bewandelen. Wij hebben rustig de tijd genomen om te kijken wat het beste bij ons past en belangrijker: wat goed voelt. Daaruit hebben we moeten concluderen dat de ideale situatie voor ons niet bestaat. Daarmee houdt onze zoektocht op, maar de kinderwens zal blijven bestaan”, aldus Carlo.

Benieuwd hoe Herald eruit ziet? Een aantal mooie perskiekjes van de twee:

Carlo Boszhard en partner Herald Adolfs Beeld Brunopress
Carlo Boszhard en partner Herald AdolfsBeeld Brunopress
Carlo Boszhard en partner Herald Adolfs Beeld Brunopress
Carlo Boszhard en partner Herald AdolfsBeeld Brunopress
Carlo Boszhard en partner Herald Adolfs Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Carlo Boszhard en partner Herald AdolfsBeeld Brunopress/Patrick van Emst
Carlo Boszhard en partner Herald Adolfs Beeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie
Carlo Boszhard en partner Herald AdolfsBeeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie

En dan nog een aantal lieve foto's van Heralds Instagram:

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden