Zó ziet Sammie, de dochter van Katja Schuurman en Thijs Römer er nu uit Beeld ANP /  ANP Kippa
Zó ziet Sammie, de dochter van Katja Schuurman en Thijs Römer er nu uitBeeld ANP / ANP Kippa

Zó ziet Sammie, de dochter van Katja Schuurman en Thijs Römer, er nu uit

Katja Schuurman beviel in 2010 van haar dochter Sammie. Samen met Thijs Römer vormden ze toen een gelukkig gezinnetje.

Tara StokdijkANP / ANP Kippa

Inmiddels zijn Thijs en Katja al een flinke poos uit elkaar - ze waren 11 jaar lang een setje. Ze gingen in 2015 definitief ieder hun eigen weg.

Zó ziet Sammie er nu uit

Kleine meisjes worden groot! Sammie is inmiddels 11 jaar oud en gaat bijna naar de middelbare school. Deze week mocht Sammie mee naar de première van Costa!!, de film waarin haar moeder speelt.

Groter dan Katja

Zo krijgen we te zien hoe Sammie er nu uitziet, en ze is al een hele dame geworden. Katja laat zelfs weten dat Sammie nu groter is dan zij, als ze geen hakken draagt.

Kiekje met Thijs

Thijs deelde deze week wat kiekjes van Sammie op Instagram en zijn volgers viel het op dat zijn dochter inmiddels ontzettend veel op hem lijkt. Kijk zelf maar even:

Mijn moeder is Katja Schuurman!

Voor Sammie is het weleens verwarrend geweest dat haar ouders bekend zijn. Zo vertelde Katja dat haar dochter eens met iets wilde spelen bij een vriendinnetje thuis, maar dat dat meisje dat niet leuk vond. En daarop zei Sammie: “Maar mijn moeder is Katja Schuurman!” Katja greep toen in: “Toen heb ik haar wel even streng toegesproken en verteld dat ze voor mij heel speciaal is omdat ze mijn kind is, maar dat ze niet specialer is dan andere kinderen omdat haar moeder toevallig Katja Schuurman is.”

Nieuwe relaties

Thijs is sinds 2016 samen met balletdanseres Igoné de Jongh. Zij trouwden in 2019. Katja had zo’n zes jaar een relatie met kok Freek van Noortwijk. Ook zij trouwden in 2019, maar niet voor de wet. In 2020 werd hun dochtertje Coco Loulou geboren. Onlangs zetten ze een punt achter hun relatie. Inmiddels heeft Katja een nieuwe man ontmoet.

Sammie schaamt zich niet voor haar moeder, en dat doet Katja ook niet voor die van haar:

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden