AMSTERDAM, 27-08-2020 , Studio De Vooravond

De Vooravond is de dagelijkse talkshow van BNNVARA, gepresenteerd door Fidan Ekiz en Renze Klamer.

Op de foto: Fidan Ekiz Beeld Brunopress/Patrick van Emst
AMSTERDAM, 27-08-2020 , Studio De VooravondDe Vooravond is de dagelijkse talkshow van BNNVARA, gepresenteerd door Fidan Ekiz en Renze Klamer.Op de foto: Fidan EkizBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Zoete wraak voor Fidan Ekiz met nominatie voor Televizier-Ster

Fidan Ekiz en Renze Klamer kregen begin juni te horen dat ze niet langer De vooravond mochten presenteren. Het nieuws kwam voor het duo als donderslag bij heldere hemel. Het zit de twee nog altijd niet lekker. Dat Fidan genomineerd is voor een Televizier-Ster Presentatrice, noemt ze zelf op Twitter dan ook ‘zoete wraak’.

Kim Van WeeringBrunopress/Patrick van Emst

In juni besloot de NPO dat het doek voor Fidan en Renze zou vallen. Na de zomer worden de twee vervangen door presentatrice Sophie Hilbrand en strafrechtadvocaat Khalid Kasem. De NPO liet destijds in een persbericht weten dat het programma de ‘urgentie’ mist die zij zoeken. Fans van het programma én collega’s staken hen al snel na het nieuws massaal een hart onder de riem.

Nominatie

Sinds haar ontslag zit Fidan zonder programma thuis. De vooravond heeft ongetwijfeld een bittere nasmaak achtergelaten voor de presentatrice, maar het programma heeft ook iets moois teweeg gebracht. Fidan is namelijk genomineerd als Televizier-Ster Presentatrice.

Op Twitter roept een volger op om massaal te stemmen op Fidan. De presentatrice deelt dat bericht op haar beurt weer, aangevuld met de tekst “Zoete wraak” - en een duivelspoppetje. Het bericht is inmiddels talloze keren geretweet en heeft ruim 2.000 likes. “Kwaliteit mag worden beloond”, reageert iemand die op Fidan heeft gestemd. “Als iemand het verdient, ben jij het”, aldus een ander.

Bron: Twitter Fidan Ekiz

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden