null Beeld Unsplash
Beeld Unsplash

PREMIUM

De slaapkamergeheimen van Louise (30): “Toen ik net bovenop hem zat, kwam zijn vriend ook half ontkleed de kamer binnen”

Wat gebeurt er in jouw slaapkamer? In onze rubriek Slaapkamergeheimen spreekt Libelle iedere week een lezeres over haar seksleven. Louise (30): “Ik heb een hoog libido en vind het fijn om daar in mijn vrije tijd wat mee te doen.”

Bianca LoomanUnsplash

Louise (30): “Het was een maand geleden ofzo. Ik zat met een vriendin op een terras toen we sjans kregen met twee mannen aan een ander tafeltje. Vrij snel daarna kwamen ze bij ons zitten. Normaal ben ik niet zo van het flirten, maar ik voelde me heel brutaal die avond.

Meer dan een drankje

Op een gegeven moment wilde mijn vriendin naar huis en we vertrokken. Bij het afscheid gaf ik mijn nummer aan de man die ik het leukst vond en fluisterde in zijn oor dat hij me over tien minuten moest bellen. Ik liep weg om mijn vriendin naar haar fiets te brengen en hij belde. Of ik nog even met hem en zijn vriend mee naar huis wilde voor een drankje. Nou, dat wilde ik wel.

Eenmaal daar werd het al snel meer dan een drankje, natuurlijk. Ik ging met hem naar boven voor sex. Toen ik net bovenop hem zat, kwam zijn vriend ook half ontkleed de kamer binnen. Vragend keken beide mannen me aan, en ik dacht alleen maar: dit gaat gewoon gebeuren vanavond.

Instructies opvolgen

Een trio met twee mannen had ik al een tijdje op mijn bucketlist staan. Van een vriendin wist ik dat het een machtig gevoel geeft om met twee mannen tegelijk te sexen. En hoewel het me ook spannend leek, wilde ik dat wel eens proberen. Dit was mijn kans. Ik realiseer me dat het ook helemaal anders had kunnen aflopen die avond, maar het was geweldig. Precies zoals mijn vriendin voorspelde: ik kon aangeven wat ik wilde en hoe ik het wilde en de mannen volgden al mijn instructies netjes op. Supergeil.

Na die avond hebben beide mannen nog wel eens contact met me opgenomen, maar daar ben ik niet meer op ingegaan. Ik wilde het gewoon een keer proberen en heb verder geen behoefte aan een herhaling. Sterker nog: ik heb vlak na die avond besloten om maar even helemaal te stoppen met losbandige sex.

Alleen voor de ‘fun’

Het laatste jaar, eigenlijk sinds mijn relatie uitging, heb ik zoveel tijd en energie in Tinder en sex gestoken. En ik genoot ervan, hoor. Al die aandacht, al die complimenten. Ik richtte me vooral op de wat oudere, rijkere mannen en ben dus flink in de watten gelegd. Uitgebreid uit eten, mooi hotelletje en zo. Ik heb nog nooit zoveel champagne gedronken als in de afgelopen tijd. Ik was tegen die mannen altijd eerlijk over mijn intentie. Ik zocht niks serieus, heb genoeg met mezelf uit te werken voor ik weer echt ergens in stap. Maar ik heb een hoog libido en vind het fijn om daar in mijn vrije tijd wat mee te doen. Een paar mannen zag ik eenmalig, met een paar sprak ik wat vaker af. Er was er een bij waar ik zelfs verliefd op werd. Ik had zo’n klik met hem, zowel seksueel als intellectueel. Dat was natuurlijk helemaal de bedoeling niet, dus dat heb ik vrij snel afgekapt. Ik had niet voor niks met mezelf afgesproken alleen voor de ‘fun’ te gaan en niks serieus te beginnen.

Fysieke nood

Ik heb echt genoten van de tijd op Tinder, maar ik voelde me er soms ook een beetje dubbel over. Mannen kijken op zo’n platform natuurlijk alleen naar je uiterlijk. Dat vond ik steeds vaker plat en oppervlakkig. Ik begon me ook te ergeren aan die mannen. Sommigen kregen alsnog heel snel gevoelens en sommigen zijn gewoon raar.

Bovendien was ik er echt te veel tijd aan kwijt. Ik voelde steeds meer de druk om op alle berichtjes te reageren en was daar vaak de hele avond zoet mee. Zonde van mijn tijd.

Na die avond met dat trio dacht ik vooral: wat doe ik eigenlijk nog op Tinder? Ik heb het allemaal wel gezien nu. Ik kan mijn tijd en aandacht beter in mezelf gaan steken. Dus dat ga ik nu doen. Ik ga een opleiding volgen en heb een nieuwe baan. Daar ga ik me de komende tijd lekker op richten. Daar heb ik meer aan dan aan nog een avontuurtje met een man met wie ik toch niks wil. En als de fysieke nood echt te hoog wordt, heb ik Tinder sowieso niet meer nodig: mijn inbox staat nog vol met leuke mannen. Afgelopen weekend heb ik zelfs weer een drankje gedaan met die jongen op wie ik even verliefd was. Dat bracht me toch weer aan het twijfelen. Misschien was ik toch nog niet helemaal klaar met hem…”

Wil je ook jouw slaapkamergeheim met ons delen? E-mail dan naar onlineredactie@libelle.nl. Anoniem mag ook!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden