PREMIUM

De slaapkamergeheimen van Margje (56): “Ik voel me soms net een volwassen puber”

De slaapkamergeheimen van Margje (56): “Ik voel me soms net een volwassen puber” Beeld Getty Images
De slaapkamergeheimen van Margje (56): “Ik voel me soms net een volwassen puber”Beeld Getty Images

Wat gebeurt er in jouw slaapkamer? In onze rubriek Slaapkamergeheimen spreekt Libelle iedere week een lezeres over haar seksleven. Margje (56): “Het was midden in de coronatijd en ik voelde me langzaam doodgaan van binnen. Ik had zo’n huidhonger, behoefte aan aanraking, intimiteit. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken. Bij het uitgaan had ik Joris ontmoet. Ik googelde zijn naam, woonplaats en functie en bingo: daar had ik zijn nummer.”

Bianca LoomanGetty Images

Hoe het tot stand kwam

Hij reageerde meteen op mijn berichtje en al snel spraken we af. Sindsdien zie ik hem ongeveer eens per twee weken. We gaan meestal direct naar boven als hij bij mij thuis komt. Dan vrijen we uren en uren, heel langzaam en teder of als het verlangen te groot is, begint het heel onstuimig en gaan we later rustig verder. Onze vrijpartijen zijn altijd tantrisch. Het is liefdevol en er is veel ruimte om te zeggen wat we wel en niet fijn vinden.

Intens genieten

Er is ook geen doel, behalve om elkaar intens te verwennen. Lekker spelen, samen liggen, praten, masseren. Zo ontstaat er zo’n enorme verbinding. Dat gaat veel verder dan aantrekkingskracht. Als ik hem aanraak, gaat mijn hele lichaam al aan. Een golf van energie, van geluk gaat er dan door me heen. Ook al is een orgasme totaal geen doel, we hebben vaak wel enorm heftige orgasmes (full body orgasms) die uren lijken te duren. Onbeschrijfelijk magisch en intens.

In het begin vond ik het lastig dat hij na zoveel intens contact weer terug moest naar zijn vrouw, maar inmiddels weet ik niet beter. Hij houdt van haar en hij blijft bij haar, wij worden nooit een stel. En eerlijk gezegd vind ik dat niet erg. Sterker nog, ik denk dat ik me precies daarom bij hem zo durf te openen. Ik heb last van bindingsangst en alleen op deze manier kan ik dit. Wat je niet hebt, raak je ook niet kwijt. Dat geeft rust.

Kiezen voor mezelf

Ik vind het wel lastig dat zijn vrouw er niks van weet. Als ‘sisters’ doe je dit elkaar niet aan natuurlijk. Ik twijfelde ook heel lang voordat ik dat berichtje naar hem stuurde. Vond eigenlijk dat ik het niet kon maken (ik ben zelf vaak bedrogen in eerdere relaties), maar besloot uiteindelijk toch voor mezelf te kiezen. Heel mijn leven zorg ik al voor anderen, houd ik rekening met alles en iedereen. Mijn verlangen was te groot. Daarbij weet ik wat mijn intenties zijn, ik wil hem niet van haar afpakken. Zijn hart is en blijft van haar. Misschien helpt dit zijn huwelijk zelfs wel doordat zijn gemis naar intimiteit op deze manier vervuld wordt.

Ik dring er al vanaf het begin bij hem op aan dat hij tantra mee naar huis neemt, naar haar. Hij probeert het wel, maar volgens mij komen ze alsnog vaak niet verder dan een verplicht kwartiertje op zaterdagochtend. Heel jammer vind ik dat voor hen beiden, maar het is uiteindelijk niet aan mij. Ik ben in elk geval blij met wat wij samen hebben, ik zie dat het hem heel goed doet.

Mijn andere minnaar

Het heeft mij zelf ook veel goeds gebracht. Ik had een laag zelfbeeld, maar ik merk dat ik door deze aandacht en aanraking steeds meer zelfvertrouwen krijg. Voor nu mag ik van mezelf spelen, ondeugend zijn en ontdekken, waarmee ik meer zelfvertrouwen opbouw en, wie weet, in de toekomst weer een ‘echte’ relatie met iemand krijg.

Mijn andere minnaar helpt daar ook erg bij. Ook hij geeft me zelfvertrouwen en laat me zien dat ik een krachtige, sexy vrouw kan zijn. Hij is ook getrouwd, maar zijn vrouw weet er wel van, gelukkig. Met hem ben ik de dominante en onderdanige rol aan het verkennen op een tantrische manier. Wel met vastbinden en elkaar dingen ontzeggen e.d., maar zonder pijn en vooral gericht op voelen wat er is en in volle aandacht voor elkaar. Heel leuk en spannend om te ontdekken allemaal.

Ik voel me soms net een volwassen puber. Maar daar is niks mis mee, toch? Nu mag ik ontdekken. Ik heb me altijd aangepast, me gedragen zoals van me verwacht werd en rekening gehouden met hoe het hoort. Daar ben ik klaar mee. Ik durf steeds meer mezelf te zijn. Daarom wil ik nu nog geen relatie aangaan. Er is nog teveel te ontdekken.”

Wil je ook jouw slaapkamergeheim met ons delen? E-mail dan naar onlineredactie@libelle.nl. Anoniem mag ook!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden