Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Tv-series

Wat is er ontspannender dan ’s avonds op de bank te ploffen en je favoriete tv-serie aan te zetten? Goede Tijden, Slechte Tijden, Gilmore Girls, The Crown, Friends en The Bold & The Beautiful. Stuk voor stuk échte tv-klassiekers. Nestel je alvast voor de televisie en laat je inspireren door deze tv-pagina.

Throwback: tv-series van Hollandse bodem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Goede Tijden, Slechte Tijden. Nee, het leven spaart je niet…

Goede Tijden, Slechte Tijden is de langstlopende soap van Nederland. Al meer dan 26 jaar genieten we van de levens van de personages. Zo ook van Rikki de Jong. In haar jonge leven heeft ze al een heleboel meegemaakt. Rikki heeft op jonge leeftijd 2 kinderen gekregen en haar moeder is veel te jong gestorven. De rol van Rikki wordt nu gespeeld door Robin Martens. Maar Rikki werd, toen ze jong was, vertolkt door dit meisje. Ludo Sanders en Janine Elschot zijn al jaren te bewonderen in Goede Tijden, Slechte Tijden. In de soap hebben ze samen een dochter, Nina. In het écht zijn ‘Ludo en Janine’ ook een stel en zijn ze ouders van een dochter. Erik de Vogel, die de rol van Ludo op zich neemt, heeft ook nog een zoon en een dochter uit een eerder huwelijk. Nog steeds spelen er personages mee in de soap die er vanaf het begin er bij waren. Hoe zagen de ‘GTST‘-acteurs er 20 jaar geleden uit?


Leuke weetjes

 

Tv-series

Huizen uit Friends, Sex and the city, Seinfeld en andere beroemde tv-series exact nagetekend

TV-series

Mysterie opgelost: dit is de ‘Ugly Naked Guy’ uit Friends


Echte klassiekers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

[poll id=”690″]


Video’s

The Crown: dé nieuwe spectaculaire serie op Netflix.


[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

Niks is zo irritant om tijdens je favoriete tv-serie gestoord te worden door reclame. Sportvlogger Lot heeft een paar handige tips om te sporten tijdens de commercials.

 

De nieuwe trailer van Gilmore Girls is er!
[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

Beeld: iStock