10x royals in de split Beeld getty images
10x royals in de splitBeeld getty images

Wil je even zien: 10x royals doen de split

Royals en bloot. Het blijft een ding. Maar mooie benen zijn er genoeg in koninklijke kringen. Dus kunnen de dames koninginnen en prinsessen het niet altijd laten.

Nouveau Magazine - Claudia Witteveengetty images

Dit artikel is afkomstig uit Nouveau Magazine. Elke dag verschijnt een selectie van de beste artikelen uit de tijdschriften op Libelle. Daar lees je hier meer over.

Recent was er dit momentje van kroonprinses Mary van Denemarken die meer bloot liet zien dan ze van plan was, zo vlak voor de zomervakantie...

...maar het is zeker niet zo dat royals nooit willens en wetens kiezen voor een cheeky blik op hun hard betrainde royal kuiten en bovenbenen.

Wat dacht je van dit Meghan-is-geen-duchess-meer-momentje van afgelopen maart.

En dit fijne modemomentje tijdens een staatsbezoek aan Australië.

null Beeld getty images
Beeld getty images

Ze is in goed gezelschap, want veel van de royal dames mogen graag een lekkere split uit de kast trekken. Af en toe dan. En eerlijk is eerlijk: we love to see it.

null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Letizia van Spanje weet heel goed dat ze killer legs heeft...

...en profiteert regelmatig van het Spaanse weer.

Prinses Beatrice ging ooit in deze gewaagde creatie de rode loper op, maar poseerde zich een ongeluk om het een beetje kuis te houden.

Hertogin Kate wordt nog wel eens in een iets té brave look gespot, maar ook zij kan het en heeft misschien wel de beste benen in de bizz.

Onze eigen Majesteit kiest minder vaak voor een uitgesproken split, of het moet een achtersplitje zoals deze zijn...

...maar ook zij heeft natuurlijk wel eens een verdwaald wappermomentje.

Plaatjes, stuk voor stuk.

Dit artikel komt uit Nouveau magazine, de toegankelijke glossy voor vrouwen met smaak, stijl en substantie. Meer lezen? Ga naar Nouveau.nl.

Bron: Nouveau Magazine

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden