Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Broertje en zusje ontdekken geslacht baby en reageren héél verschillend

Als kinderen wat ouder zijn, dan leven ze al helemaal mee als er een broertje of zusje op komst is. Dat kun je zeker wel zeggen van deze grote broer en zus als ze het geslacht ontdekken.

Om het zo lang mogelijk een verrassing te houden, bedacht deze moeder een leuke manier om te onthullen aan haar zoontje en dochtertje of het kindje een meisje of een jongen wordt. Ze gaf ze allebei een soort ei en vertelde ze dat wat er in het ei zat, zou onthullen of de baby een jongen of een meisje is.

Advertentie

Reactie
Al snel hebben de kinderen door dat er een jongetje op komst is. Dat vindt de grote broer heel leuk, maar uit de reactie van het meisje blijkt dat ze dat toch liever anders had gezien.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Dit wil jij niet missen! Meld je aan voor de Daily Update!

LEES OOK:

Bron: Littlethings.com. Beeld: Kijk

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien