Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Meisjes helpen vader met huwelijksaanzoek

Scott wilde zijn vriendin Caitlin ten huwelijk vragen en bedacht een heel originele manier: hij maakte een schattige videoboodschap met zijn dochters Scarlett (3) en Sienna (20 maanden) waarin ze samen een huwelijksaanzoek doen.

Scott (29) en Caitlin (27) uit Australië zijn al zes jaar bij elkaar en dus vond Scott het de hoogste tijd om in het huwelijksbootje te stappen. Hij schreef een aantal romantische zinnen op bordjes, die hij vervolgens samen met zijn schattige dochtertjes omhoog hield voor de camera.

Advertentie

Bruidsmeisjes
Op de bordjes staat onder andere: “Je bent geweldig”,  “Alles wat je voor ons doet”, “Mogen wij jouw bruidsmeisjes zijn?” en natuurlijk de laatste vraag: “Wil je met papa trouwen?”

Romanticus
Het antwoord van Caitlin? Ja! Tussen de tranen door, want ze “huilt nog steeds”, zo zei ze tegenover The Daily Mail. “Scott is een romanticus. Hij probeert me altijd op te vrolijken door bijvoorbeeld lieve video’s voor me te maken als ik een slechte week heb.”

LEES OOK: Man doet huwelijksaanzoek met selfie

Over de hele wereld
Nadat Scott de video op Facebook plaatste, werd ‘ie in een mum van tijd tientallen keren gedeeld. Inmiddels is de video de hele wereld overgegaan. Scott en Caitlin stappen waarschijnlijk in januari volgend jaar in het huwelijksbootje.

LEES OOK: Man doet vriendin iedere dag een huwelijksaanzoek zonder dat ze het weet

 

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien