Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Man doet vriendin iedere dag een huwelijksaanzoek zonder dat ze het weet

Een huwelijksaanzoek doen is natuurlijk doodeng. Deze jongen heeft 365 dagen een soort generale repetitie gehouden als mentale voorbereiding op het moment suprême. 

Dean hield sinds 8 januari 2014 iedere dag een bord omhoog met daarop de vraag of zijn vriendin Jennifer met hem wil trouwen. Hij deed het aanzoek gewoon tussen het tandenpoetsen, ontbijten en was opvouwen door. Jennifer had al die tijd geen flauw benul.

Advertentie

Onthulling
De grote onthulling kwam op vakantie met familie in Aruba. De familie dirigeerde haar naar het strand waar ze plaats moest nemen in een stoel. Daar kreeg ze de video die Dean voor haar maakte onder ogen. Dat is al heel ontroerend, maar wanneer ze zich op het eind om moet draaien houdt echt niemand het meer droog.

De man in deze video pakt het aanzoek net als Dean origineel aan met een selfie. Niet alle aanzoeken verlopen zo romantisch: deze valt pijnlijk genoeg letterlijk in het water.

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien