Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Unieke video: Nederlands gezin krijgt drieling na tweeling

Het zal je maar gebeuren: je hebt al een prachtige tweeling op de wereld gezet en je wilt nog een kindje. En dan blijk je zwanger van een drieling…

Het overkwam de familie Wegter uit Leiden. Het gezin werd onlangs uitgebreid met 3 mooie dochters. Hello Little Sprout maakte deze video van de bijzondere familie.

Advertentie

Kleine kans
De kans op een drielingzwangerschap is erg klein: het komt ongeveer 1 op de 8000 zwangerschappen voor. De kans op een tweeling is 1 op 700. Wat een babygeluk voor de familie Wegter!

LEES OOK:

De mooiste artikelen in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op de Libelle nieuwsbrief.

Bron: Ouders van Nu. Video: Hello Little Sprout

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien