null Beeld

Bruid solliciteert op haar trouwdag voor droombaan (en scoort hem)

De trouwdag van Steffanie en Jefrey Konings-Ros uit Sprundel had wel een heel bijzondere onderbreking. Steffanie scoorde op haar trouwdag niet alleen een man, maar ook een baan. In haar trouwjurk verscheen ze op gesprek en liet ze de andere sollicitanten ver achter zich.

Anni Karvonen

Omdat het sollicitatiegesprek alleen vandaag kon plaatsvinden, verscheen de bruid in vol ornaat voor de sollicitatiecommissie van de Amarant-vestiging in Rijsbergen.

Omkleden

Zelf was Steffanie van plan om zich toch eventjes om te kleden, tot haar schoonmoeder en verloofde tegen haar zeiden dat ze dan ook maar in haar trouwjurk moest solliciteren. "Nou goed, dan doen we dat toch", zei de nuchtere Steffanie.

Felicitaties

Na een kort sollicitatiegesprek gaat de deur weer open en wordt de bruid door haar nieuwe werkgever gefeliciteerd met haar nieuwe baan. "Ja, ik heb ‘m", aldus Steffanie alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat iemand op haar trouwdag een sollicitatiegesprek voert én ook nog de baan krijgt.

Prosecco

Toch gaan haar armen enthousiast de lucht in, zodra ze haar kersverse echtgenoot Jefrey ziet: "Als ik niet zwanger was zou ik zeggen: prosecco!" Gevolgd door: "Kom, we gaan naar huis, ze wachten op ons voor de taart."

Bekijk ook deze video, waarin een bruidegom en zijn moeder een geweldig optreden neerzetten.

LEES OOK:

Bron: AD. Beeld: Twitter

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden