null Beeld

De dag nadat – ik voor het laatst naar de Voedselbank ging

Hier kun je lezen hoe het verder ging nadat Janneke (33) – partner van Rutger en moeder van vier kinderen – voor de laatste keer een voedselpakket haalde bij de Voedselbank.

Elselien van Dieren

"Het is inmiddels anderhalf jaar geleden dat we voor de laatste keer naar de Voedselbank gingen en ons leven ziet er anno 2016 heel anders uit. Schuldenvrij zijn we nog niet – dat is pas in juni 2017 aan de orde – maar we kunnen goed rondkomen."

Gezonder leven

“Ook qua gezondheid gaat het goed. Ik heb mijn revalidatietraject afgerond en ook Rutger is terug van zijn burn-out. We zijn de afgelopen jaren steeds vaker en verder gaan hardlopen en we leven gezonder. Dat heeft me geïnspireerd om een opleiding als gewichtsconsulente te volgen. Zodra we helemaal schuldenvrij zijn, hoop ik als zelfstandig gewichtsconsulente aan de slag te gaan.”

Marathon

“Omdat de Voedselbank ons door een heel zware periode in ons leven heeft geholpen, wilden we iets terug doen. In november dit jaar lopen Rutger en ik daarom de marathon van New York. We vragen mensen ons te sponsoren en de volledige opbrengst gaat naar de Voedselbank in Houten, de plek waar ik zelf zo vaak in rij heb gestaan voor onze boodschappen. Een geweldige uitdaging met een nog mooier doel. Op naar de toekomst!”

Wil je Janneke sponsoren? Dat kan hier.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

Spiritueel vlogger Manon leert ons te 'verwonderen'.

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Interview: Elselien van Dieren. Beeld: ANP

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden