null Beeld

‘De ruzie tussen Brad Pitt en zoon Maddox (15) liep totaal uit de hand’

Er doen de afgelopen dagen nogal wat geruchten de ronde rond de scheiding van Brad en Angelina. Brad zou worden verdacht van kindermishandeling. Het zou gaan om een incident in een privévliegtuig. 

Laudine Schuurman

Een bron van de LA Times weet te vertellen dat de landelijke recherchedienst een melding heeft ontvangen over een incident inzake het welzijn van een minderjarige tijdens een internationale vlucht, waarbij Brad betrokken zou zijn geweest. Het gedrag van de acteur zou in de beschuldigingen wanordelijk zijn genoemd. Verder geeft de krant geen informatie over het gemelde incident, maar volgens New York Daily News zou het gaan om een ruzie tussen Brad en zijn oudste zoon Maddox (15) tijdens een vlucht in het privévliegtuig van de familie.

Meningsverschil

Angelina en in ieder geval enkele van de andere 5 kinderen van het stel zouden daarbij aanwezig zijn geweest. Het meningsverschil zou uit de hand gelopen zijn, waarop een anonieme getuige de instanties inlichtte. Volgens een insider van de site erkent Brad dat hij niet goed handelde tijdens de ruzie en werkt hij mee aan het onderzoek. Wel ontkent hij stellig dat er fysiek geweld is gebruikt.

Kindermishandeling

De politie in Los Angeles liet eerder weten dat er niets waar was van de berichten van onder meer TMZ en People dat de instelling onderzoek doet naar mogelijke mishandeling door de acteur. De plaatselijke kinderbescherming gaf aan nooit uitspraken te doen over lopende zaken. Inmiddels is de FBI geïnformeerd over de beschuldigingen van kindermishandeling.

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden