null Beeld

Deze emotionele bruidegom barst in tranen uit voor het altaar

Kun je ooit genoeg krijgen van trouwvideo's? Zeker nu de lente in volle glorie is aangebroken en het trouwseizoen snel weer geopend wordt, kunnen we ons helemaal verliezen in al die heerlijke trouwjurken, de liefde, de ontroerde familieleden én emotionele bruidegoms. 

Susan Dalstra

CJ en Lexie vormen niet alleen een bijzonder knap koppel, maar koesteren vooral een boel liefde voor elkaar. Dat blijkt wel uit de prachtige woorden die CJ voor zijn aanstaande vrouw heeft. "Het gaat niet om wachten op de juiste persoon, maar om de juiste persoon zijn."

Emoties

Inderdaad: alleen een man die érg in touch is met zijn emoties kan zoiets bedenken. En dat CJ een gevoelige jongen is, blijkt wel wanneer hij zijn bruid voor de allereerste keer ziet en hij niets anders kan doen dan een hevig potje grienen. Even doorspoelen naar minuut 4:34 en je begrijpt precies wat we bedoelen.

LEES OOK:

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts €19,95

Bron: Little Things. Beeld: KIJK

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden