null Beeld

Deze vrouw blies haar bruiloft af toen een paragnost zei dat het geen goed plan was

Lisa Marie Monso (28) stond op het punt te trouwen met haar jeugdliefde Michael toen ze 3 weken voor de bruiloft een paragnost bezocht. En toen liep alles anders. 

Susan Dalstra

Lisa en Michael waren al op de middelbare school verliefd. Ze hadden een half jaar verkering toen Michaels familie besloot te verhuizen en ze elkaar uit het oog verloren. Totdat ze elkaar 8 jaar later per toeval tegen het lijf liepen op een feestje. In december 2010 besloot Michael haar ten huwelijk te vragen.

Bruidsjurk

"Ik voelde me zo gelukkig dat ik Michael had gevonden dat ik van ons huwelijk een groot feest wilde maken. Ik boekte een vijfsterrenhotel en ging shoppen voor een prachtige bruidsjurk. Ik vond er eentje met een grote strik aan de zijkant en lagen van zijde en chiffon."

Paragnost

3 weken voor het feest besloot Lisa echter naar een paragnost te gaan. Hoewel ze in eerste instantie dacht dat zij en Michael voorbestemd waren, sloeg toch de twijfel toe. Ze deed haar verlovingsring af en besloot haar bruiloft niet te noemen tegenover de vrouw. Ze schrok zich dus een hoedje toen de vrouw daar uit zichzelf over begon.

Intieme ceremonie

"Wanneer ik in je ogen kijk, zie ik dat je bestemd bent voor grote dingen", begon de vrouw. "Maar ze zei dat het lot andere plannen voor me had. Dat mijn bruiloft later zou komen, zonder opsmuk. Ze zag een kleine, intieme ceremonie voor zich – niet het enorme feest dat ik in gedachten had", vertelt Lisa.

Geen spijt

De aanstaande bruid had geen idee wat ze moest doen. Maar na een paar keer flinke ruzie met haar verloofde, besloot ze de boel af te blazen. 4 maanden later gingen ze uit elkaar. Lisa heeft geen spijt van haar besluit. "Ik ben zo blij dat ik naar mijn paragnost heb geluisterd. Het afblazen kostte misschien 6.000 pond, maar wie weet hoeveel een scheiding me emotioneel en financieel zou hebben gekost?"

Inmiddels heeft ze weer een nieuwe liefde, maar voorlopig zijn er geen trouwplannen.

Video: Rory droeg een prachtige bruidsjurk als eerbetoon aan haar Indische roots.

LEES OOK:

Bron: Metro UK. Beeld: Instagram, iStock

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden