null Beeld

Een schattig huwelijksaanzoek op grote hoogte

Tim Schoot uit Den Bosch wilde zijn vriendin Esther graag op een bijzondere manier ten huwelijk vragen. Dat lijkt met deze actie meer dan geslaagd.

Marije Kersten

Tim benaderde verschillende bedrijven die luchtballonvaarten aanbieden en uiteindelijk hapte een bedrijf uit Tilburg toe.

Kijk eens omhoog

Tim was namelijk niet van plan zélf het mandje onder de enorme ballon in te stappen en Esther op die manier een aanzoek te doen. Nee, hij had het plan opgevat een gigantisch spandoek met daarop 'de vraag' onder de ballon te laten hangen. En dan maar hopen dat Esther op het juist moment omhoog zou kijken, natuurlijk.

Een hele maand

Op het spandoek stond de tekst 'Es, wil je met me trouwen', en aanvankelijk had Esther - die 'toevallig' met haar zus uit eten was toen de ballon over kwam - niets door, totdat ze de tekst vol in beeld kreeg. Ze zei volmondig 'ja' en dat was best een opluchting voor Tim, die maar liefst een maand bezig was geweest met alle voorbereidingen.

Bekijks

Esther en Tim zijn 3 jaar samen en Tim heeft hard zijn best moeten doen om Esther destijds te veroveren. Zijn aanzoek met het spandoek, dat zo'n 50 meter breed is en met een bijzondere constructie onder de ballon kon hangen, leverde veel bekijks op.

ZIE OOK:

Bron: Metro. Beeld: iStock, Zie.nl

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden