null Beeld

Homostel krijgt schokkende reactie op uitnodiging bruiloft

Keith Alan en Chad Michael uit Ohio (Amerika) verzonden onlangs de uitnodigingen voor hun trouwerij naar hun vrienden en familie. Dat niet iedereen aanwezig kan zijn, hadden de mannen wel verwacht. Maar één reactie op hun uitnodiging zag het homostel niet aankomen.

Anni Karvonen

De heren ontvingen van één van hun uitgenodigde gasten een brief waarin het de heren nadrukkelijk werd verboden met elkaar te trouwen.

Krijg nou wat

"Ik wilde jullie beiden laten weten dat jullie de uitnodiging naar de verkeerde mensen hebben gestuurd. Jullie dachten dat we jullie steunden als stel, nou jongens, jullie dachten het verkeerd. Jullie uitnodiging is doorgestuurd naar een anti-homo beweging in Canton Akron, zij zullen wél bij jullie bruiloft aanwezig zijn. Er zullen protestanten komen. Deze dag zal geruïneerd worden", staat er in de brief.

Anti-homoshow

De homofoob ging nog even door: "Het is niet normaal voor twee mannen om te trouwen. Wat is er mis met jullie? Het is een zonde! Sommige van jullie zogenaamde vrienden komen alleen naar jullie ‘bruiloft’ uit protest. Of jullie het nou leuk vinden of niet, dit gaat gebeuren. Dit wordt een leuk spektakel om naar te kijken. Jullie zullen beiden krijgen wat jullie verdienen. We zien jullie bij de anti-homoshow!”

De liefde wint

Ondanks deze walgelijke reactie, zijn Chad en Keith vastberaden om een prachtige dag van hun bruiloft te maken. "De brief die wij gisteren hebben ontvangen, is een nog grotere reden om onze bruiloft door te laten gaan. Liefde overwint alles, dat is waar het om draait", aldus Chad. Dat niet iedereen tegen hun liefde is, toont ook de plaatselijke kerk. Deze heeft de inwoners van Ohio opgeroepen om een leuke kaart aan het stel te schrijven om te vieren dat ze (over een maand) gaan trouwen.

null Beeld

LEES OOK:

Bron: Metro. Beeld: Zie, Twitter, iStock

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden