null Beeld

Horoscoop: de periode van de Waterman breekt aan

Het is een drukke tijd voor de Schorpioen. Iedereen weet je te vinden en dat streelt je. Voor de Stier is het een goede periode om over geldzaken te praten. Nog een paar dagen en dan is de tijd van de Steenbok weer voorbij. Maar treur niet: deze week vinden gunstige ontwikkelingen plaats!

Rozemarijn Zuurveld

Van 16 januari tot en met 22 januari 2017.

Steenbok

21-12 t/m 19-1

Nog even en de tijd van de Steenbok is voorbij en die van de Waterman begint. Dat betekent niet dat de mooie periode waarin je zit voorbij is. Er vinden ook deze week veel gunstige ontwikkelingen plaats. Geniet ervan en haal eruit wat erin zit.

Waterman

20-1 t/m 18-2

Aan het einde van deze week breekt de periode van de Waterman aan. Waarschijnlijk voel je dat aan het begin van de week al. Je krijgt steeds vaker het gevoel dat je wordt gezien en gerespecteerd. De mensen in je omgeving lijken ook vriendelijker te zijn. Deze positieve vibe maak je blij.

Vissen

19-2 t/m 20-3

Loop je al een tijdje met een leuk plan rond, maar durfde je er niet met anderen over te praten, of dacht je dat de tijd er niet rijp voor was? Nu kan het wél! Wees niet te terughoudend of bescheiden. Ga er maar van uit dat er mensen zijn die je steunen en die enthousiast willen meewerken om van je plan een succes te maken.

Ram

21-3 t/m 20-4

Vorige week dacht de Ram dat er betere tijden aankwamen, maar daar merk je nog niet veel van. Dat maakt de Ram chagrijnig. Je zit jezelf in de weg, maar weet niet hoe je dat kunt veranderen. Toch komen er echt betere tijden aan. Over een paar weken is het alsof die gevoelens van ongenoegen er nooit zijn geweest.

Stier

21-4 t/m 20-5

Het is een goede periode om over geldzaken na te denken. Sommige Stieren kunnen erop vooruitgaan. Andere Stieren gaan minder uitgeven. Het resultaat is dat je meer te besteden hebt. Er kunnen mensen zijn die daar een graantje van willen meepikken. Denk daar over na: wat wil je weggeven en wat wil je voor jezelf houden?

Tweelingen

21-5 t/m 21-6

Aan het einde van de maand krijgt de Tweelingen nieuwe energie. Bovendien wordt het dan duidelijker hoe je die energie het beste kunt en wilt gebruiken. Je krijgt er beter zicht op wat je belangrijk vindt en waar je voor wilt gaan. Tot die tijd is het verstandig om het rustig aan te doen. Leg je niet te veel vast.

Kreeft

22-6 t/m 22-7

Als je het gevoel hebt dat je iets recht moet zetten, doe dat dan deze week. De Kreeft heeft de kans om oud zeer weg te werken, om onenigheid uit de wereld te helpen en om met iedereen in de directe omgeving (weer) goeie maatjes te worden. Laat misplaatste trots of koppigheid je er niet van weerhouden om het goed te maken.

Leeuw

23-7 t/m 22-8

Heb je de afgelopen tijd dingen aangepakt die aan verandering toe waren? Heel goed. Wie dat nog niet heeft gedaan, doet er goed aan het nu te doen. De Leeuw gaat over een tijdje een stimulerende en vernieuwende tijd tegemoet en dan is het wel zo prettig dat je niet wordt tegengehouden door zaken uit het verleden.

Maagd

23-8 t/m 22-9

Met mensen van je eigen leeftijd botert het niet zo deze week. Dat komt wel weer goed. Deze periode is het prettig dat de Maagd goed kan opschieten met mensen die (veel) jonger of juist ouder zijn. Werk je in het onderwijs, dan hebben de leerlingen je veel te bieden en wie met ouderen werkt, ervaart veel waardering van hen.

Weegschaal

23-9 t/m 22-10

De Weegschaal krijgt ongetwijfeld te maken met mensen die tegendraads zijn. Misschien zijn er zelfs mensen die je in de wielen rijden. Dat is lastig, maar gek genoeg kun je je er niet zo druk om maken. Integendeel, je lost het op. Als er problemen zijn, bespreek je dat en zoek je naar wat wél werkt.

Schorpioen

23-10 t/m 21-11

Het is een drukke tijd voor de Schorpioen. De telefoon staat niet stil en ook op andere manieren weten mensen je te vinden. Dat streelt je, want ze vragen niet voor niets jouw advies. Bewaak echter wel je grenzen: er is maar weinig tijd die je aan anderen kunt besteden. Probeer ook af en toe een momentje voor jezelf te pakken.

Boogschutter

22-11 t/m 20-12

De Boogschutter is actief deze week. Dat is maar goed ook, want er moet veel gebeuren. De komende weken zal alles meer vanzelf gaan en hoef je niet meer zo hard te bikkelen, maar dat gaat voor nu nog niet op. Het voordeel is dat het je afleidt van dingen waar je je anders toch maar druk over zou maken. Je behaalt wél resultaat.

Voorspellingen door astrologe Renée Maas.

De beste Lekker in je Vel-berichten gratis ontvangen op WhatsApp? Meld je nu aan!

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Spiritueel vlogger Manon: maak jezelf niet kleiner dan je bent

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden