null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Ieh: toerist vindt vogelspin in Amsterdamse hotelkamer

Een Finse toerist kwam afgelopen weekend in de badkamer van een Amsterdams hotel voor een wel heel onaangename verrassing te staan. Hij kwam oog in oog te staan met een vogelspin.

Chanan FoppenGetty Images/iStockphoto

Het is de nachtmerrie van veel mensen. Wij kunnen ons niet voorstellen hoe we zouden reageren als we een vogelspin in onze badkamer zouden aantreffen. De toerist riep meteen de hulp in van de receptionist, die de vogelspin kon vangen met een dienblad en een plastic deksel. De dierenambulance kwam het dier ophalen.

Reptielenopvang

Een medewerkster van de dierenambulance vertelt op Facebook dat toen ze een stukje van het deksel optilde, het beest direct op haar afkwam. Ze herkende de vogelspin meteen en schakelde de reptielenopvang in. Om er zeker van te zijn dat het dier niet kon ontsnappen, tapete ze het deksel aan het dienblad vast. De reptielenopvang heeft het vermoeden dat de spin in de kamer terecht is gekomen doordat-ie nadat hij op een beurs gekocht is, is ontsnapt of losgelaten.

LEES OOK:

Bron: HartvanNederland.nl. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden