null Beeld

Ken je de dochter van Anne-Wil al?

Manon is de dochter van Anne-Wil en houdt wekelijks een digitaal dagboek bij. Hierin schrijft ze over de relatie met haar moeder, over haar twee puberende kinderen Robbert en Willeke, haar werk bij een plaatselijke krant en over haar ex Joris. Een relatie die na jaren van ruzie nu balanceert op de spannende grens tussen vriendschap en weer opbloeiende liefde.

Libelle Admin

Wanneer ik thuiskom, vraagt mijn zoon zomaar of ik zin heb in thee. "Of wil je liever een wijntje?" In de tuin ga ik op de schommelbank zitten. Hij brengt me een glas en vraagt of ik een leuke dag heb gehad. Nieuwsgierig kijk ik Robbert aan: hier zit wat achter. Ik vertel dat ik een vrouw heb geïnterviewd over haar nieuwe bloemenzaak. Ik weet zeker dat het hem geen klap interesseert, ook al knikt hij op de juiste momenten. Soms is hij net Joris. "Nou, wat wilde je vragen?" Een beetje beschaamd antwoordt hij: "Ik hoop eigenlijk dat ik een voorschot kan krijgen op mijn zakgeld." Het wordt rood voor mijn ogen. Wat doet hij toch met zijn geld? Hij moet er eens mee leren omgaan, zeker nu zo onzeker is wat er met mijn financiën gaat gebeuren. "Absoluut niet", zeg ik. En dan krijgen we een vervelende ruzie. Een uur later vertrekt hij zonder me gedag te zeggen naar Joris.

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd hoe dit verhaal afloopt? Abonneer je dan nu op de Manon. Je ontvangt elke week de ins en outs van Manons leven voor maar € 10,- per jaar!

Klik hier om je te abonneren op de Manon.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden