null Beeld

Kruip lekker op de bank met dit fijne boekenpakket!

Ben jij altijd op zoek naar de nieuwste weetjes over lichaam en geest, hou je van gezond eten én vind je het ook nog eens heerlijk om te lezen? Dan is dit fijne boekenpakket van AW Bruna Uitgevers zeker iets voor jou!

Laudine Schuurman

Wij mogen in totaal 50 (!) pakketjes, bestaande uit 2 boeken, weggeven. In de eerste 25 pakketjes vind je deze 2 boeken:

Beter, slanker, sterker van Marjolijn de Cocq

undefined

In dit boek beschrijft auteur Marjolijn de Cocq op humoristische en herkenbare wijze de zoektocht naar de zin en onzin van sport, diëten en detox. Marjolijn stelt op nuchtere wijze de gezondheidsindustrie en de mythe van de maakbare mens aan de kaak. Van vasten tot veganisme, van metabolismedieet tot glutenvrij, van dr. Neil A. Barnard tot dokter Frank, van marathon tot urbanathlon – 4 jaar lang onderwierp journaliste Marjolijn de Cocq zich aan de vele voedings- en sporthypes die voorbijkwamen.

null Beeld


De nieuwe gezondheidsregels van Dr Frank Lipman & Danielle Claro


De nieuwe gezondheidsregels
maakt korte metten met de vaak tegenstrijdige informatie die ons dagelijks bereikt en biedt 175 direct toepasbare tips die elk aspect van je leven kunnen verbeteren; lichaam, brein en ziel. Ontdek de regels voor een goede nachtrust, waarom een dagelijkse dosis zonlicht cruciaal is, en welke cosmetica en keukenproducten de vuilnisbak in kunnen. De nieuwe gezondheidsregels biedt onmisbare tips en richtlijnen om je sterker, gezonder en gelukkiger te maken.

null Beeld


In de andere 25 pakketjes vind je deze 2 boeken:
Steeds beter van Gretchen Rubin
Gewoontes vormen het onzichtbare raamwerk van ons bestaan. Over sommige dingen denken we niet eens meer na, terwijl andere ons soms veel moeite kosten om vol te houden. Helaas is er geen magische oplossing om je gewoontes in een klap te veranderen. Hou je van je dagelijkse gewoontes of rituelen, of heb je er een hekel aan? Steeds beter leert hoe je je gewoontes kunt leren begrijpen en indien nodig aan te passen.

null Beeld

undefined

Sterker dan ooit van Brené Brown

Hoe groot het probleem of de situatie ook is, sterk weer opstaan na een val is dé manier waarop we in de praktijk brengen om met hart en ziel te leven. Dat proces, schrijft Brené Brown in Sterker dan ooit, leert ons het meeste over wie we zijn.

null Beeld


Winnen!

Heb jij zin om op de bank te kruipen met zo'n fijn boekenpakket? Vertel ons in de reacties waarom jij een van deze pakketten zou willen winnen. Deze actie loopt tot woensdag 7 oktober. We zullen daarna zo snel mogelijk de winnaressen bekend maken. Je kunt geen voorkeur aangeven.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden