null Beeld

Liefste aanzoek ooit: meester gaat op de knieën voor juf

Nietsvermoedend gaf juf Desiree Schonewille donderdagochtend haar kleuters les, toen plotseling een hele stoet kinderen met ballonnen én haar geliefde met een gitaar de klas kwamen binnenlopen.

Voor de juf van basisschool de Kleine Kapitein in Bakel leek het een gewone donderdag. Zij en haar leerlingen hadden dan ook geen idee wat hen overkwam toen de schare kinderen binnenliep. Toen vervolgens ook Roy Lammers, de vriend van Desiree erachteraan kwam met zijn gitaar, was ze helemaal de kluts kwijt.

Tranen met tuiten

De kinderen, en zeker juf Desiree, hielden het niet droog toen hij een liedje zong en daarna op zijn knieën ging. Het antwoord van juf kan er dan ook maar één zijn: ja, natuurlijk!

Oefenen met de klas

Roy geeft zelf les op een basisschool in de buurt. Hij smeedde het plan al een tijdje geleden en oefende met zijn eigen leerlingen het lied van Jason Mraz, I won’t give up. De geliefden kennen elkaar van de pabo, de lerarenopleiding. Een aanzoek in bijzijn van de kinderen vond Roy daarom wel toepasselijk, vooral ook omdat zijn leerlingen zichzelf regelmatig afvragen ‘wanneer meester nou eens gaat trouwen’.

Bron: Hart van Nederland. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden