null Beeld

Meisje dat als baby is achtergelaten, ontmoet na 22 jaar redder

Toen ze nog maar twee uur oud was, werd Kiran Sheikh ter vondeling gelegd in een telefooncel. Een man vond haar daar en schakelde de politie in. Jaren later ging het meisje opzoek naar haar redder. En ze vond hem!

Chanan Foppen

De moeder van Kiran was 22 jaar geleden niet in staat om voor haar te zorgen en zag geen andere oplossing dan haar achter te laten op straat. Ze schakelde wel meteen een hulporganisatie in die de baby konden redden. Maar voordat zij ter plekke waren, vond Joe Campbell het meisje al. Hij belde toen meteen de politie.

Kaarten en cadeautjes

En daar bleef het niet bij. De man bleef het meisje vijf jaar lang verjaardagskaarten en cadeautjes sturen. Hij wilde het meisje zelfs adopteren, maar dat ging niet door omdat de man niet getrouwd was. Hij moest het meisje loslaten, maar hij vergat haar nooit. Inmiddels heeft hij zelf ook kinderen en hij vertelde ze vaak over Kiran.

Oproep

Afgelopen week bereikte hem het bericht dat Kiran op zoek was naar haar redder. Het meisje plaatste een oproep in de Britse Metro om de man te vinden. Een collega wees hem op de pagina. Eerst wilde hij het niet geloven, maar toen hij zijn naam zag, was hij door het dolle heen.

Ontmoeting

Metro regelde een ontmoeting tussen de twee in het kantoor in Londen. Ze waren allebei heel blij dat ze elkaar eindelijk konden ontmoeten. En wat bleek: de twee hebben jaren in dezelfde straat gewoond. Dat kan toch geen toeval zijn? De man wil het meisje snel aan zijn vrouw en kinderen voorstellen. Dan weten zij ook eindelijk over wie hun vader het al jaren had.

Niet alleen baby's worden ter vondeling gelegd. Ook bij tijgers komt dit weleens voor. Dit gezin besloot het beestje te houden:

De mooiste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

LEES OOK:

Bron: Metronieuws.nl. Beeld: Twitter

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden