null Beeld

Schokkende onthulling omtrent knappe Marc uit Boer Zoekt Vrouw

Heb je dé ultieme liefdesbrief naar Marc uit Zambia al klaar liggen en zie je jouw toekomst in het boerenbestaan? Misschien is het dan toch beter om je winkansen te spreiden en in te zetten op Riks of Olke. Want wat blijkt? Onze Marc is geen boer, maar een zeer goedbetaalde uitzendkracht. 

Anni Karvonen

Had onze redacteur Elselien toch gelijk, toen ze in haar BZV-blog schreef dat Marc misschien wel te mooi was om waar te zijn.

Huurling

Uit onderzoek van het financiële blad Quote, blijkt dat de knappe viskweker een manager is die door een Amsterdams uitzendkantoor naar Zambia is uitgezonden. Marc zou een huurling zijn van het managementkantoor Amsco (African Management Services Company). Dit bedrijf zendt managers uit naar Afrikaanse gebieden. Marc heeft de opdracht gekregen om daar snel vis kweken, omdat de tilapia wordt bedreigd door extreme overbevissing.

Toekomst?

Hoewel KRO-NCRV hem nog wel als een boer ziet, klopt het inderdaad dat hij niet 2 keer per dag de koeien melkt, aldus persvoorlichter Birgit Jansen aan het AD. Volgens haar is hij is wél 24 uur per dag met een viskwekerij bezig. Toch is Marco, ondanks zijn academische graad in landbouweconomie, niet de eigenaar van de boerderij. Dat zorgt natuurlijk voor de vraag of de geïnteresseerde vrouwen dan wel een toekomst op de tilapiakwekerij kunnen verwacht. "Dat hoeft niet per se. Hij is een wereldburger, dus het is niet uitgesloten dat hij ergens anders in de agrarische sector aan de slag gaat", zegt Jansen.

Grote trekker

Marc zelf geeft aan graag in deze sector te willen blijven werken. In het Boer Zoekt Vrouw-magazine dat vandaag uitkomt, zegt hij: "Maar het hoeft niet te intensief te zijn. Ik vind het leuk als ik biologisch kan doen. En ik wil natuurlijk een grote trekker."

Bekijk ook deze video:

LEES OOK:

De mooiste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: AD. Beeld: KRO-NCRV

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden