45+ op de werkvloer

DIRECT KIJKEN

ALLE AFLEVERINGEN

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:39

Ellen Verkoelen: 'Ouderen en jongeren combineren is perfect'

Ellen Verkoelen weet als geen ander hoe belangrijk ouderen zijn op de werkvloer. Ze bruisen van ervaring en zijn ook flexibel. Haar oplossing voor meer ouderen op de werkvloer? Ze vertelt het je in deze video.

2:07

Agnes Jongerius: 'Veel mensen denken: ouderen zijn lastig'

Leeftijdsdiscriminatie is een veelvoorkomend verschijnsel bleek uit een enquête die Libelle afnam bij 45+'ers. Ook Europarlementariër Agnes Jongerius merkt dat er nog altijd veel vooroordelen bestaan over de kwaliteiten van ouderen op de werkvloer.

1:25

Zorgt het hebben van oudere kids voor flexibiliteit op werk?

We vroegen de 45+ vrouw over haar flexibiliteit op de werkvloer. Want zijn we er eigenlijk flexibeler op geworden nu de kinderen wat ouder zijn of kennen we juist beter onze grenzen?

1:33

45-plussers: hoe sociaal vaardig zijn we op het werk?

Worden we sociaal vaardiger naarmate we ouder worden? Deze vraag stelden we aan verschillende 45+ vrouwen. De conclusie is duidelijk: 'hoe ouder je wordt, het wordt steeds mooier'.

1:54

"In mijn toko geen latte mafioso of muselini, gewoon koffie"

Ellen Dikker is cabaretière en kaart op een grappige en luchtige manier aan hoe het zit met de leeftijdsdiscriminatie op de werkvloer bij vrouwen. In deze video vertelt haar typetje Joke over het beginnen van haar eigen toko. Één van de regels is dat er gewone koffie wordt gedronken en geen andere gekkigheid.

2:23

"Toch op gesprek want ze waren op zoek naar een 50-plusser"

Ellen Dikker is cabaretière en kaart op een grappige en luchtige manier aan hoe het zit met de leeftijdsdiscriminatie op de werkvloer bij vrouwen. In deze video vertelt haar typetje Joke over het solliciteren als 50-plusser. En alle ingewikkelde termen die daar soms bij komen kijken.

MEER VIDEO'S

GERELATEERDE SERIES