Diëtiste Wendy

Diëtist-onderzoeker Wendy Walrabenstein helpt mensen naar een gezonde leefstijl voor lichaam en geest. Ze geeft tips over hoe je het beste gezond kan leven. Ook schreef ze het boek Food Body & Mind.  De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

DIRECT KIJKEN

ALLE AFLEVERINGEN

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:19

Eerste hulp bij eetbuien: blijf een hongeraanval de baas

Iedereen heeft er wel eens last van: een eetbui of hongeraanval. Het liefst ga je op zo'n moment los op ongezonde snacks als chocolade, koekjes of chips. Diëtiste Wendy heeft dé oplossing voor die snack attacks...

2:52

Diëtist Wendy: dít zijn de 10 principes van intuïtief eten

Wil je geen stemmetje meer in je hoofd hebben dat steeds zegt dat iets niet mag eten? Dan is intuïtief eten misschien iets voor jou. Intuïtief eten werd al meer dan 25 jaar ontwikkeld door twee diëtisten en is uitgebreid onderzocht. Het is gebaseerd op 10 principes, die diëtist-onderzoeker Wendy Walrabenstein graag voor je toelicht. Zoals nummer 3: stop de oorlog met eten.

3:10

Déze producten zorgen ervoor dat je minder calorieën eet

Vroeger keken we alleen naar de hoeveelheid kilocalorieën dat je per dag 'mocht' eten. Als je wilde afvallen, dan at je gewoon een periode heel weinig. Inmiddels weten we dat het juist belangrijk is om wel genoeg te eten, maar te kiezen voor producten met weinig calorieën en veel voedingswaarden. Diëtist Wendy laat zien hoe je dat doet.

2:22

Lukt afvallen niet? Probeer deze tip van diëtiste Wendy

Als afvallen maar niet wil lukken, is dat behoorlijk frustrerend. Diëtiste Wendy heeft een handige tip om te ontdekken waar het precies mis gaat. En als je dat eenmaal weet, kun je die valkuil vermijden, eet je gezond(er) en val je wel af.

2:28

Dit is het risico van een overactief immuunsysteem

We willen allemaal een sterk immuunsysteem, juist nu. Er zijn talloze tips om je immuunsysteem te boosten. Maar volgens diëtiste Wendy is dat helemaal niet zo'n goed idee.

2:07

Zo voorkom je minder spiermassa en meer vetmassa

Naarmate je ouder wordt, neemt je spiermassa af en vetmassa toe. Diëtiste Wendy legt uit wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat de verhoudingen goed blijven en je niet slapper wordt.

MEER VIDEO'S

GERELATEERDE SERIES