Libelle Leest Met Marleen

Libelle’s Marleen is chef Bookazine en een echte boekenexpert. Ze praat jou wekelijks bij over de boeken die je gelezen moét hebben. De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

DIRECT KIJKEN

ALLE AFLEVERINGEN

1:23

Marleen tipt: Dit is Agatha Christie anno 2020

Marleen duikt dit keer in het boek De tweeling van Summer Bourne van Emma Rous. Een roman met veel familiegeheimen en zich afspeelt in Engeland. Volgens Marleen een echte aanrader!

1:15

Laat je meeslepen door dit historische liefdesdrama op Cuba

Ben jij een echte romanticus? En hou je van geschiedenis? Dan is Een vrouw in Havana van Susan López Rubio echt iets voor jou. Marleen vertelt over het boek waarin Patricio Rubio je alles over zijn liefdesleven op het roerende Cuba vertelt.

1:13

Marleen tipt dít spannende boek aan de diehard thrillerfans

Lees jij graag thrillers? Dan heeft Marleen dé boekentip voor jou: Onhoudbaar van de Canadese schrijver Linwood Barclay. Het verhaal klinkt huiveringwekkend...

1:40

Marleen tipt: een prachtige familieroman over 3 ...

In In je dromen ga jij van schrijfster Inge van der Krabben volgen we 3 generaties Marokkaanse vrouwen. Op haar sterfbed vraagt moeder Safia haar dochter, Miriam, om op zoek te gaan naar haar oudste zoon.

1:13

Het debuut van Carine Crutzen maakt diepe indruk op Marleen

Actrice Carine Crutzen, bekend van Oud Geld en Pleidooi, weet Libelle's Marleen helemaal te pakken met haar debuut. Ondanks het zware onderwerp, is het toch nog een licht verhaal. Een aanrader, dus.

1:07

Romantisch cadeau nodig voor onder de kerstboom? Ga voor ...

Een dag in december

1:09

Een meeslepende, historische roman van Nederlandse bodem

In Véronique van schrijfster Michelle Visser volgen we het leven van Véronique, een jonge vrouw die haar familie van een financieel debacle moet redden door - tegen haar zin in - met Pieter Meijer te trouwen. Wat doet ze: kiest ze voor zichzelf én voor haar missie om zich in te zetten voor de armen, of blijft ze bij Pieter?

1:20

Dít boek is een goede wake-up call voor als je vastzit in...

In Libelle Leest praat Libelle’s chef Bookazine Marleen je bij over de boeken die je gelezen móét hebben.

1:14

Boekentip: dit waargebeurde oorlogsverhaal maakt een ...

Roxane van Iperen schreef het boek 't Hooge nest, over 2 joodse zussen - Janny en Lien Brilleslijper - die op een van de grootste onderduikadressen in Nederland verbleven tijdens de Tweede Wereldoorlog: 't Hooge Nest, een villa in 't Gooi.

1:02

Toe aan een verslavende pageturner? Marleen heeft 2 ...

Marleen is dol op de boeken van Joël Dicker. Ook zijn nieuwste boek, De verdwijning van Stephanie Mailer, is volgens Marleen een must-read!

1:05

Dít boek moet je lezen als je zin hebt in een ‘gruwelijk...

De temperatuur gaat langzaam omlaag en de dagen worden korter: des te meer reden om weer eens in een goed boek te duiken! Houd je ook nog eens van hele spannende exemplaren? Dan is Gouden Kooi van de Zweedse thrillerauteur Camilla Lackberg een echte aanrader. "Een gruwelijk verhaal", zoals Marleen het zelf zegt.

1:16

Zin in een spannend verhaal? Dan is dit boek écht een ...

Zin in een heerlijk spannend boek? Dan heeft Libelle's chef Bookazine Marleen dé tip voor je. Een boek van haar lievelingsauteur: Harlan Coben. Wees gewaarschuwd: dit verhaal laat je niet meer los.

MEER VIDEO'S