Liefde is....

In het format Liefde is... geven bekende koppels of vriendinnen antwoord op in 1 minuut antwoord op 20 stellingen over elkaars eigenschappen en gewoonten door simpelweg naar zichzelf of de ander te wijzen.

DIRECT KIJKEN

ALLE AFLEVERINGEN

1:54

Tanja tegen Chimène: “Ik wees naar jou, maar ik kook beter!”

Tanja Jess en Chimène van Oosterhout zijn al jaren vriendinnen. Maar hoe goed kennen ze zichzelf en elkaar? Libelles dilemma's leggen de waarheid op tafel. Want wie koopt er meer kleding? En wie is nou écht het grappigst?

1:22

Ellen Hoog versus Naomi van As: wie heeft er altijd gelijk?

In de videoserie “Liefde is...” beantwoorden vriendinnen en oud-hockeysters Ellen Hoog en Naomi van As een paar stellingen, zoals: Wie heeft er altijd gelijk? En wie rijdt beter?

1:22

Ellen Hoog over lockdownkilo’s en romantiek thuis

Ex-hockeyster Ellen Hoog en haar vriend Kelvin de Lang geven antwoord op twintig stellingen over elkaars gewoontes en eigenschappen. Wie heeft er lockdownkilo’s? Wie is het meest zielig als-ie ziek is? En wie is het meest eigenwijs? Eén ding is zeker: ze zijn het niet over alles eens!

1:40

20 stellingen: wie heeft er altijd gelijk, Olcay of Ruud?

Olcay Gulsen en Ruud de Wild geven antwoord op twintig stellingen over elkaars gewoontes en eigenschappen. Wie is het meest eigenwijs? Wie zit er het meest op zijn telefoon? Wie rijdt beter?

1:21

Tooske heeft altijd gelijk en Bastiaan zegt sneller sorry

Tooske en Bastiaan Ragas geven antwoord op twintig stellingen over elkaars gewoontes en eigenschappen. Wie is het eigenwijst? Wie zit er het meest op zijn of haar telefoon? Wie heeft er altijd gelijk?

1:27

Jetteke van Lexmond over sorry zeggen en impulsaankopen doen

Wie is het eigenwijst? Wie zit er het meest op zijn telefoon? Wie is de strengste ouder? Jetteke van Lexmond, haar man Alex Jaspers en hun zoon Dean geven antwoord op twintig stellingen over elkaars gewoontes en eigenschappen.

1:24

Wolter Kroes over wie het het eigenwijst is

Wie is het eigenwijst? Wie zit er het meest op zijn telefoon? Wie is het zieligst als-ie ziek is, jij of je partner? Wolter Kroes en zijn vrouw Tessa Dijkstra geven antwoord op twintig stellingen over elkaars gewoontes en eigenschappen. Eén ding is zeker: ook met hun ogen dicht spat de liefde ervan af.