Partij kiezen met Libelle

Nog geen idee wat je moet gaan stemmen op 17 maart? Doe dan de Libelle Kieswijzer:

DIRECT KIJKEN

ALLE AFLEVERINGEN

3:17

Partij kiezen met Gert-Jan Segers: “Ik ben al sinds mijn ...

We gaan partij kiezen met Libelle. Vandaag met ChristenUnie-politicus Gert-Jan Segers. Wordt het ja, of zegt hij nee? De pingpongbatjes geven het antwoord.

3:42

Jesse Klaver: “Kaal worden is mijn grootste nachtmerrie”

We gaan partij kiezen met Libelle. Vandaag met GroenLinks-politicus Jesse Klaver. Wordt het ja of zegt hij nee? De pingpongbatjes geven het antwoord.

0:38

Meer vrouwen in de Tweede Kamer: stem deze verkiezingen ...

Volgens een aantal sterke vrouwen is het de hoogste tijd voor een vrouwelijke premier. De eerste stap: stem op een vrouw tijdens de verkiezingen.

2:57

Sigrid Kaag (D66): “Iederéén moet de ambitie hebben om ...

We gaan partij kiezen met Libelle. Vandaag met D66-lijsttrekker Sigrid Kaag. Wordt het ja of zegt ze nee? De pingpongbatjes geven het antwoord op de stellingen.

3:41

Mark Rutte (VVD) verklapt of hij de AOW-leeftijd omhoog ...

We gaan partij kiezen met Libelle. Dit keer met demissionair premier Mark Rutte (54). Wordt het ja, of zegt hij nee? De pingpongbatjes geven het antwoord.

2:56

Partij kiezen met Esther Ouwehand: “De eerste vrouwelijke...

We gaan partij kiezen met Libelle. Dit keer met Partij voor de Dieren-politicus Esther Ouwehand. Wordt het ja, of zegt ze nee? De pingpongbatjes geven het antwoord.

2:43

Partij kiezen met Kees van der Staaij: “Zodra ik thuis ...

We gaan partij kiezen met Libelle. Vandaag met SGP-politicus Kees van der Staaij (52). Wordt het ja, of zegt hij nee? De pingpongbatjes geven het antwoord.

3:11

Partij kiezen met Liane den Haan: “Ik word niet de nieuwe...

We gaan partij kiezen met Libelle. Deze keer met 50Plus-politicus Liane den Haan (53). Wordt het ja? Of wordt het nee? De pingpongbatjes geven het antwoord.

6:31

Fotoalbum van Mark Rutte: ”Ik ben heel kritisch op mezelf”

Neem een kijkje in het fotoalbum van Mark Rutte, minister-president en lijsttrekker van de VVD. Hoe was hij als kind? En hoe was hij als student? Ook vertelt hij hoe het is om keer op keer persconferenties te geven met vervelende boodschappen.

2:57

Wopke Hoekstra is van plan om minister-president te worden

We gaan partij kiezen met Libelle. Vandaag met CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra. Wordt het 'ja' of zegt hij 'nee'? De pingpongbatjes geven het antwoord.

5:56

Fotoalbum van Jesse Klaver: “Mijn moeder heeft álles ...

Neem een kijkje in het fotoalbum van Jesse Klaver, Tweede Kamerlid en fractievoorzitter voor GroenLinks. Hoe was hij als kind? En hoe is hij als vader?

3:00

Lodewijk Asscher: “Vaccineren? Hoe eerder hoe beter”

We gaan partij kiezen met Libelle. Deze keer met PvdA-politicus Lodewijk Asscher. Wordt het ja? Of wordt het nee? De pingpongbatjes geven het antwoord.