Stylen met Marit

DIRECT KIJKEN

ALLE AFLEVERINGEN

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
3:35

Deze mini-ecosysteempje’s hoef je maar 1 keer water te ...

Ben jij iemand die graag groen in huis heeft, maar ben je geen ster in het verzorgen van plantjes? Dan heeft Libelle's styliste Marit een superleuke stylingtip voor je: mini-ecosysteempjes in een glazen vaas.

2:04

Saaie werkplek thuis? Zo wordt het een inspirerend hoekje

Libelle's stylist Marit schiet een collega te hulp: haar werkkamer is namelijk wel heel erg wit en klinisch. Met stoere, grafische elementen tovert Marit deze ruimte om tot een fijne en inspirerende werkplek.

3:25

Op deze 3 manieren style je jouw open kast in de woonkamer

Heb jij een mooie open kast in de woonkamer, maar geen idee hoe je die nu het beste kunt aanpakken? Marit laat je zien hoe je dit het beste kunt aanpakken.

3:09

Stylist Marit laat zien hoe je de badkamer omtovert tot ...

De badkamer is vaak 'het vergeten hoekje in huis' volgens Libelle's styliste Marit. Zonde, want met een paar kleine foefjes en trucjes - zoals Marit dat noemt - creëer je heel makkelijk een rustgevende sfeer. In deze aflevering laat ze 3 stijlen zien die op dit moment helemaal hot zijn.

3:16

Stylist Marit laat zien hoe je een kleurrijk en ...

Een beetje kleur in huis halen, is nooit verkeerd. En hoe kun je dat beter doen, dan met een mooi bosje bloemen? Vooral zo'n mooi veldboeket staat natuurlijk prachtig. Maar hoe schik je zo'n boeket nou eigenlijk?

2:42

Groen, groener, groenst: zo creëer je een stijlvol ...

Planten zijn en blijven razend populair. We willen massaal een urban jungle thuis. Maar hoe creëer je net zo'n mooi botanisch hoekje als dat je in al die tijdschriften en op social media ziet? Libelle's stylist Marit laat het zien en deelt slimme trucjes.

MEER VIDEO'S

GERELATEERDE SERIES