Tuinvlogger Loes

Met de tips van tuinvlogger Loes staan jouw plantjes er altijd mooi bij.

DIRECT KIJKEN

ALLE AFLEVERINGEN

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:56

Zó is de klassieke kerstster weer hip als kamerplant

De kerstster is een klassieker en daarmee ook een tikkeltje ouderwets. Toch gaat de kerstster, of kerstroos, ook met de tijd mee. Er zijn inmiddels verschillende nieuwe soorten en uitvoeringen van deze kamerplant.

2:49

Zo hou je je kerstboom het langst mooi

Grote kans dat jij inmiddels een kerstboom hebt staan of hem binnenkort gaat kopen. Wat kun je het beste met de kerstboom doen voordat je hem gaat optuigen? Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat hij zo lang mogelijk mooi blijft?

0:59

Lang van je kerstboom genieten? Zet ’m dan niet híer neer

We doen een kerstboom nogal wat aan: we hangen er lampjes in, versieren ’m met ballen, wellicht springt er af en toe een kat in... Allemaal prima, maar één ding is funest: hem op de verkeerde plek in huis zetten.

1:26

Je terras krijgt ook in de winter wat kleur met deze planten

In het najaar kunnen sommige hoekjes in de tuin best wel grauw en ongezellig worden. Maar tuinvlogger Loes heeft een leuk idee voor die donkere plekjes: een kleurrijk, gevulde plantenmand!

2:42

Tuinvlogger Loes: tijd om de voorjaarsbollen te planten

Ook al genieten we van een mooie nazomer, tuinvlogger Loes is al bezig met het vroege voorjaar. In deze video plant ze voorjaarsbollen in een pot. Niet zomaar, maar in etages. Lasagnebeplanting noemt ze het zelf. Kijk waarmee ze hierbij rekening houdt.

0:54

Dit is waarom de Agapanthus zo’n bijzondere plant is

De plant van de maand juli is de Agapanthus. Waarom-ie zo bijzonder is? Tuinvlogger Loes vertelt.

MEER VIDEO'S

GERELATEERDE SERIES